Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
Evet, yavaş yavaş benim frekansımı yakalamaya başlıyorsunuz. Gerçekten merak ediyor musunuz bilmiyorum ama (çünkü bence merak edilecek bir şey değil fakat kişisel tercih tabi) ben gerçekmiş gibi kabul ederek merakınızı gidermek adına cevap vereyim. Şu an portföyümde TCELL hissesi bulunmamaktadır. Bu durum, sizin kendinizce oluşturmuş olduğunuz senaryoyu destekleyecek ve belki de kafanızda ''he işte anlaşıldı çulsuzun meramı'' düşüncesini uyandırarak bundan önceki yazdıklarımın tamamını boşa çıkaracak da olsa kendime olan saygımdan dolayı yalan konuşamam.

''Yüklü miktarda hisse var portföyümde'' de diyebilirdim çünkü bunun doğrulamasını yapacak bir mekanizma yok lakin ne olursa olsun doğruyu söylemek arzusundayım. Daha önce de belirttiğim gibi, aşağılama, hakaret, saygısızlık vb. (esasında çakal imasında bulundunuz da neyse ) olmadıktan sonra istediğinizi yazmakta ve düşünmekte özgürsünüz. Sizi ya da bir başkasını neleri ne saiklerle yazdığıma ikna etmem olanaksız fakat ben kendim biliyorum, dolayısıyla benim içim rahat. Önemli olan da bu değil mi zaten? Bana göre öyle.

Bu arada gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Yazdığım basit bir yazının bu kadar ilgi (pek olumlu yönde olmasa da) çekeceğini düşünmemiştim. Başka başlıklarda da yazıyorum. Okumak isterseniz oralara da beklerim

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
"Şu an portföyümde TCELL hissesi bulunmamaktadır." şeklindeki bu cevabınızı asla ve kat'a kendi görüşlerimin doğruluğunun kanıtıymış gibi kullanmayacağım. Bu konudaki nihai kararı forumun ve başlığın maşeri vicdanına bırakıyorum. Ama ben tüm bu diyalog boyunca korumayı başardığınız nazik üslubunuzdan dolayı sizi canı gönülden kutluyorum. Sizinle tanıştığıma değil ama yazıştığıma çok memnun olduğumu itiraf etmeliyim.

Sürçülisan eylediysek ya da bir kusur işleyip istemeden kalp kırdıysak affola.

Kalın sağlıcakla, her şey gönlünüzce olsun.