Yanýlmak istemezdim ama, daha önce de söylediðim gibi gidiþat 15.39 gapýna doðru.
Pardon yanýlmak isterdim yazacaktým. Kimseninin zarar etmesini elbet istemem. Sonuçta bu benim ön görümdü
kardeþ varlýk fonu imtiyazý kaldýrýp þirketi özelleþtireceðim dediði an rakam yok hissede.. fiyat veremezsin...
aksi takdirde. teknik analiz yapýp durmayýn.. teknik analiz diye birþey yok. boþlukmuþ vs. hepsi yalan dolan..
eyvallah...
belki seçim olur yeni iktidar gelir bu varlýk fonunu kapatýr. umut tükenmez. yoksa bu þekilde varlýk fonu þirket al satlarda çaðrýda yapmýyor hiçbir faydasý yok hisse sahiplerine geliþmelerde..
ne çaðrý var ne birþey var... eeee
yatýrým yap ülkeye...
te allam ya...
yazdýkça rahatliyorum...
Sayfalar sayfalarý aþmýþ
Yazan yazana
Ýpe sapa gelir bir tane diþe dokunur bilgi yok
Adam yazmýþ ohhh rahatlýyorum demeyide utanmadan çekinmeden eklemeyi habis görmemiþ
Forum mastürbasyon yeri olmuþ
Tamam bizde günlerdir kýzýp arada bir yazýyoruzda
Bu kadar saçma sapan þeylerle sayfalarýn dolmasýda burayý okunmaz gereksiz boþ beleþ bir yer yapýyor
Þartlar belli hisseye bariz operasyon çekti bir takým eller
Kim olduklarýný bilmek imkânsýz
Ýþkembeden atmak olmaz haliyle
Yabancý olduklarýný þahsen biliyorum ama detay hangi fon bilmiyorum
Ben fiyatý saçma sapan iþlemler silsilesiyle aþaðý çekilip
Tarihinin en düþük fk seviyesine getirilen
8 yýllýk karýna piyasa deðeri oluþturulan
Borsanýn en karlý ve en ucuz hissesini de kalkýp oluþturulan algýya kapýlýp
Bu fiyatlara vermem
Veren versin benim sorunum deðil
Hatta kapanýþta aldým
Bu fiyat benim için "madem bu bilanço ile bu fiyata çekme cesaretini kendinizde buldunuz bende aslanlar gibi alma cesaretini kendimde bulurum" fiyatlarýdýr
Akþamdan akþama uðruyorum buraya
Bundan sonra haftada bir bakar geçerim
Ýpini koparanýn saçmalamakta beis görmediði bir ortam ancak bu kadarýný hak ediyor
Az insan çok huzur
Yer Ýmleri