[QUOTE=ORTAK;6245489]Yabancýnýn yýlbaþýndan beri 180 milyon lot satýþý var baþka satan yok.Ama bu ucuz olduðu
Yeterli degil %80 lerde yqbanci orani vardi
[QUOTE=ORTAK;6245489]Yabancýnýn yýlbaþýndan beri 180 milyon lot satýþý var baþka satan yok.Ama bu ucuz olduðu
Yeterli degil %80 lerde yqbanci orani vardi
https://ffo3gv1cf3ir.merlincdn.net/h...-TR-vfinal.pdf
bu sunumun 16. sayfasýnda 2025 yýlýnda yaklaþýk 900mdolar borç servisi olduðu yazýlmýþ ... bugünkü kur ile yaklaþýk 16.5 milyar tl civarý bir tutar oluyor... ben parçalara bölünüp vadesinin ötelenmesi söz konusu olur diye düþündüm ama þirketi daha iyi tanýyan arkadaþlara acaba bu borcun çevrilmesi nasýl olur diye sormak istedim saygýlar
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Varlýk Fonu Ýyidir![]()
yatýrým tavsýyesý degýldýr
Her halde dunyada bir tek ben yapmýþ olabilirim
Dun Tcell satip TKC aldim
Bugun TKC satip Tcell aldim
Gider ayak son islem gününde amerikaya vergi borcu cikti))
Þirkete Süperonline halka arz süreci devam edecek mi yoksa tamamen vaz mý geçildi diye sordum.
Cevap:
Turkcell olarak pay sahiplerimize daha fazla nasýl deðer yaratabiliriz diye tüm iþlerimizi düzenli olarak stratejik açýdan, piyasa þartlarýný da göz önünde bulundurarak deðerlendiriyoruz.
Mal mal iþ yapma yürü git iþte yukarýya
nyse ile arasindaki %10 luk fiyat farki artik iyice kafa karistirmaya basladi
Turkiyede TCELL hisselerini sinirsiz ve bedava TL basma yetkisi olan birileri mi aliyor acaba?
Yer Ýmleri