Üç dört yýldýr bu kaðýt ile boðuþuyorum.
Borsada kazandýðým milyonlarý bu kaðýtta kaybettim. Göz göre göre .
En son üç genel kuruluna katýldým. Söylemediðim laf kalmadý. Ama o kadar piþkin cevaplar verdiler ki herkesin þaþtý kaldý.
En son 17.xx çýktým. Birda dönüp bakmam dedim ama tahrike kapýldým 15/20 gündür daldýkça daldým.
En büyük ortaklardan citi ve imtis iþe el atmýyorlar. Atamýyorlar. Sanki çeþitli yöntemler ile bunlar tasviye edilmeye çalýþýlýyor.
Yani kavga büyük. Bizleri aþýyor fakat Zarar gören bizleriz.
En son nerdeyse tüm karý 3.5 milyar tl yi deprem bölgesine baðýþ yapmasý tuz biber oldu.
Tuz biber içinde çürüyeceðiz......
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Borsaya açýk ve devlet yönetiminde bir þirketin karýný bu þekilde baðýþlamasý doðru deðil. o þirketin ortaklarý ne yapacak
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
100 günlük EMA'yý yaladý artýk dirilmesi lazým. Ayaða kalk ve diril rabbinin izniyle.
tcell yatýrým yapmasamda çok iyi bildiðim bir þirket. yýllýk karýnýn yarýsýný bir gecede baðýþ yapan sözde halka açýk þirkete yatýrým yapan kynin de ne diyim parayý boþa harcayacak yer arýyordur herhalde.
Turkcell'e 2022 yýlýna ait faaliyet raporunun KAP'a bildirimi ile ilgili olarak 31 Mart'a kadar ek süre verildi
01/03/2023 11:38:50
Turkcell Ýletiþim Hizmetleri AÞ'ye 2022 yýlýna ait faaliyet raporunun KAP'a bildirimi ile ilgili olarak ek süre verildi.
KAP'ta yayýmlanan duyuruya göre, Sermaye Piyasasý Kurulu(SPK) tarafýndan tarafýndan Turkcell'e 31 Mart 2023 (dahil) tarihine kadar ek süre verildi.
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Çin den ithal edilen elektrikli otomobillere ek vergi getirildi.
https://politikam.com/gundem/cinden-...getirildi.html
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri