Maya mili sen bir tradersýn, al satçýsýn...Bu sözü yakýn bir zaman için kendine bir not olarak söylediðini biliyorum. Buralarda yatýrýmcý ayaklarý yapma daha fazla. Bak ben ne diyorum; Bu edilen karlar þirketin büyümesi gereken doðru iþ kollarýna yeni yeni alanlara yatýrým yapýlarak kanalize edilmeli ki þirket bundan 10-20 sene sonra varlýðýný sürdürebilsin diyorum. Peki bu yetkinlik ve vizyon bu vasat altý yönetim ve devletin sahipliði ile mümkün mü ? Bence deðil. Kamunun tek önceliði bu þirketlerin çok kýymetli karlarýný siyasetin emrine amde sosyal alanlara yönlendirmek..Deprem oldu baðýþ, Filistin savaþý patladý þimdi göreceksin savaþ biitsin oralara yardým/baðýþ...Yarýn seçimler var oralarda yandaþlara reklamlar vs
Bak þu çok çarpýcý bir örnek dün açýklanan bilançodan; Yönetimin deðiþmesi ile 6 ayda 800 milyon olan yönetim giderleri birden fýrlamýþ ve sadece þu son çeyrekte 1 milyardan fazla artmýþ!! Bunun ne anlama geldiðini sen benden daha iyi biliyorsun..
Özetle Maya mili senin gibi hisseleri elinde maksimum 2-3 ay taþýyabilen bir al vercinin tüm bu berbat ama yavaþ yavaþ kanser hücresi gibi tcell i içine alan süreçte bu þirkette yatýrýmcý imiþ gibi ayak kürek yapmaný belki burada seni forumdan bilmeyenler yer ama seni forum geçmiþinle tanýyan ben yemem
o sebeple býrak kolpayý ve dürüst ol, sana yakýþmýyor demeyi çok isterdim ama maalesef tam olarakta busun sen. Gaye o ki senin gibilerin kolpalarýna kanýp insanlar zor durumlara düþmesin.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri