435 milyon lot tahtanýn yüzde 27 sine denk geliyor. Kim kime neden virmanladý acaba???
435 milyon lot tahtanýn yüzde 27 sine denk geliyor. Kim kime neden virmanladý acaba???
Imtisin payi kadar dnzbanka virman yapilmis. Muhtemelen rus paylaridir.
Tcell ucuz kalýnca buraya geçmiþtim. Maalesef ttkoma serv anlaþmasýný çaktýlar. Zaten uraloðlundan hiç hoþlamamýþtým. Bu anlaþma ttkomu bitirdi gözümde. 3 milyarlisans.17 milyar yatýrým. Sattýðým hissenin sayfasýna yazmayý doðru bulmuyorum. Yýllarca kar edemez ttkom bu anlaþmayla...
Ben de kdv dahil en fazla 1 milyar usd uzatýlýyor diyordum, 3 milyar usd çok para.. Þirket suan zaten 5 milyar usd piyasa deðerinde.. 25 yýlda 20 milyar dolarý nerden çýkaracak, Aboneden çýkaracak da dun btk üfe ye göre tarife zamlarý yapacaksýn dedi.. Tarife Zamlarýna sýnýr koymuþ ancak dolarda 25 yýlda kac kez deval olur Allah bilir. Telekomun genel yönetim giderleri düþmeden bu borçla þirket iflah olmaz. Bu kadar borçla yükümlülükle satamazsýn da telekomu artýk..
Ytf sürekli alým yapýyor, her gün yüklü miktarda alýyor. Aylýk grafikte harika. Ne olacak acaba, bir haber gelecek gibi davranýyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri