Originally Posted by
Berk Dogan
Ethem sancaktan itiraf gibi açýklama. ihale yok.Devletin malýný bölüþen bölüþene. ))
Ethem Sancak, þunlarý söyledi:
Liderimiz bana dedi ki; Sen o otomotiv þirketinin altýndan kalkabilir misin? Valla ne emrederseniz onu yaparým. Ama buna gücüm yetmeyebilir. Elimdeki varidatým bu. Savunma sanayine girmek o gün için bir macera. Ben de eski bir sosyalist yeni bir Müslüman olarak kardeþlerim arasýnda adil bölüþmüþtüm serveti. 16 da bir parçasý kalmýþtý.
Dedim; Bu para var. Bununla alýnabiliyorsa ihaleye gireyim. Ama diyelim ki aldým. Bunu emrettiðiniz gibi güçlü bir sanayi þirketi haline getirebilmem için güçlü bir fon olmasý lazým arkamda. Ne yaparýz dedi. Sizin büyük ferasetinizle Araplarýn onurlu bir bölümünü kendine getirttiniz. Katar.la neredeyse tek millet iki devlet haline geldik. Allah da gani gani para vermiþ Katarla. Emir.de sizi kýrmaz. Katar devletini ve silahlý kuvvetlerini bana ortak ederseniz bu iþin altýndan kalkarýz. Sað olsun sayýn Emir.i aradý o da kýrmadý. BMC.nin yüzde 50 eksi birini Katar ordusuna sattým. Tek baþýna yapmak istemiyordum. Benim gibi deli bir Laz ortak da önerdi bana Sayýn Cumhurbaþkaným. Onu da yanýma aldým; Talip Öztürk, eþit bölüþtük.
Ulan çok duygulandým þimdi durduk yere..
Meðer adamlar zor bela, büyük riskler alarak, fedakarlýklar yaparak, sýrf savunma sanayini güçlendirmek adýna nasýl yüklerin altýna giyiyomuþ.
Hemde hangi ara olduysak nasýl olduysak tek millet haline geldiðimiz Katar da bu þanlý yolda bize desteðe gelmiþ..
Hey maþallah yeni yeni destanlar yazýlýyor bu ülkede hey maþallah..
Birde bazý alýklar ihalesiz þirkete çoktuler diyor..
TÖVBE DEYÝN..
Bakýn adam ne güzel açýklamýþ olayý tek tek..
Hatta eniþtemden duyduðum kadarýyla geçen gün Etem bey yoðun iþ programlarýndan dolayý evine çok geç gitmiþ. Bide ne gorsun küçük kýzý evin kapýsýna bir not iliþtirmiþ.
Babacým savunma sanayi ile çok ilgileniyon ama bizide ihmal etme özeledim seni yazmýþ..
Þuan bile elim ayaðým titriyo çok duygulanýyorum
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Baþkalarý aç gözlü olduðunda kork ve geride dur; baþkalarý korktuðunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
Yer Ýmleri