Þöyle bir yazý var faiz ve dolarla ilgili paylaþayaým dedim:
ttps://www.aydinlik.com.tr/dolar-yil-sonu-10-lira-olur-mu-sabahattin-onkibar-kose-yazilari-ocak-2019
Þöyle bir yazý var faiz ve dolarla ilgili paylaþayaým dedim:
ttps://www.aydinlik.com.tr/dolar-yil-sonu-10-lira-olur-mu-sabahattin-onkibar-kose-yazilari-ocak-2019
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Marta kadar borsa iyice dip yapar diye bekliyordum, tam tersi zirve yapacak galiba. Bu durumda faiz dip yapar görünüyor.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aysel Gündoðdu
TÜÝK verilerinden en çok tükettiðimiz gýda ürünlerinin 10 yýllýk deðiþimini derledim. Böyle bakýnca daha kötü hissediyor insan
![]()
O teyzelere herþey müstehak artýk...
Merkez bankasý faizleri sabit tuttukça mevduat faizleri 2 þer 2 þer düþüyor. Bizimkilerde oh mb faiz indirmedi diye seviniyor![]()
3 aydýr mb faize dokunmadý.. ama benim bankada baðladýðým oran 25.50 idi.. þu an 18..
Tam 750 bp..
Ama olur mu mb faizlere dokunmadý
Oh ne güzel iyi polis kötü polis..ben indirmedim ama bankalar indiriyor..
Ýyi uykular
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri