Sadece suriyeli cocuklar deðil hiç bir þey için kelam etmeyin...
Sessizce oturun...
Fikir belirtmek yasak!!!! çok kötü bi þey....

Originally Posted by
Berk Dogan
Sakýn ha arkadaþlar siz siz olun suriyeli öz cocuklar için bir söz söylemeyin. söylediðiniz zaman bakýn suç sayýlýyor soruþturma açýlýyor.
ÝçiþlerBakan soylu. Hatay Büyükþehir Belediye Baþkaný CHP'li Lütfü Savaþ hakkýnda soruþturma baþlatýldýðýný bildirdi.
Soruþturmanýn gerekçesi olarak Savaþ.ýn, Suriyeliler Hatay.ýn bazý bölgelerinde aday olurlarsa baþkanlýðý kazanabilirler açýklamasý gösterildi.
Belediye Baþkaný Savaþ ne demiþti.
Hatay Büyükþehir Belediye Baþkaný Lütfü Savaþ, hükümetin Suriyeliler yönelik vatandaþlýk hakký tanýmasýný eleþtirmiþti.
Suriyelilere seçim hesabýyla vatandaþlýk verildiðini savunan Savaþ, Hatay'ýn geleceði hesaba katýlmýyor demiþti.
Reyhanlý, Yayladaðý, Altýnözü ilçelerinde Suriyeli nüfusunun yoðunluðuna dikkat çeken Lütfü Savaþ, Twitter hesabýndan, Reyhanlý, Yayladaðý, Altýnözü ilçelerimizde bir Suriyeli çýkýp ben baþkan adayýyým dese þuan kazanabilecek durumda.
5 sene sonra Kýrýkhan'ý kazanabilecek durumda olacak. 10 sene sonra Hatay'ý kazanabilecek durumda olabilecek mesajýný paylaþmýþtý.
Gülermisin aðlarmýsýn halimize.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri