pazarlar da fiyatlar dusmedi ama dikkatimi ceken mahalle arasý marketler de sebze meyvede dususler var ..dun domatesi 5.50 den ýspanagý 6 liradan salatalýgý 6 liradan aldým ..10 gun once aldýgýmda salatalýk 8.50 domates 8 lira ýspanak 9 liraydý
pazarlar da fiyatlar dusmedi ama dikkatimi ceken mahalle arasý marketler de sebze meyvede dususler var ..dun domatesi 5.50 den ýspanagý 6 liradan salatalýgý 6 liradan aldým ..10 gun once aldýgýmda salatalýk 8.50 domates 8 lira ýspanak 9 liraydý
gecen yýl agustos eylul gibi 2 tahmin yaptým gidisata gore ya faizler %45 civarýna cýkacak ya da baskýlanip ayný zamanda fed in faiz artýrýmlarýný azaltmasýna ya da hic yapmamasýna gore 2019 faizden kazandýgýmýz son yýl olacak diye ..2.tahmin cýktý ..baskýy la dussede bu kadar hýzlý geri cekilmesini beklemiyordum ...dolar tl kuruna su an fed cok buyuk etki ediyor ...bu yýl faiz artýrmazsa icerde de ve sýnýrda onemli bir siyasi olay olmazsa dolar kuru yukarý pek fazla cýkamayacagýndan bu faizler geberik olmaya devam edecek gorunen o ...ya eksi reel faize devam edicez ya dovize kayýp artýk ne getirse getirsin bekleyecegiz..elinde olan 6 aydýr tl faiz kaybým+kur zararým var diye dert yanýyor olmayan alsam mý almasam mý diye tereddüt ediyor hic boyle olmamýstýr daha once sanmýyorum .
bu arada bankalar da iyice cakal oldu hergun faizi dusurdukleri yetmiyormus gibi birde gunluk hesap acan bankalar vadesiz bosta kalan miktarlarý artýrdýlar ..kimi bankalar bosta para býrakmazdý simdi býrakmaya basladýlar bazýlarý da artýrdýlar mesela vov hesap 100 k ya kadar 1000 tl bosta kalýrdý simdi 3500 bosta kalýyor
Kimine kaymak lazým, kimine sucuk lazým. Foruma bak erotik muhabbetler baþlýðý gibi
Deniz Ppf, sanki 25.40 gibi bir getiri saðlamýþ gibi hesapladým doðruysa
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heeeeyyy !!! Bu PPF ler bi harika dostum...
15 Þubat Cuma 10:01 MEVSÝM ETKÝSÝNDEN ARINDIRILMIÞ ÝÞSÝZLÝK KASIM'DA %12 OLDU, ÖNCEKÝ %11,5
15 Þubat Cuma 10:01 GENÇ NÜFUSTA ÝÞSÝZLÝK KASIM DÖNEMÝNDE %23,6 OLDU, ÖNCEKÝ %22,3
15 Þubat Cuma 10:01 TARIM DIÞI ÝÞSÝZLÝK KASIM DÖNEMÝNDE %14,3 OLDU, ÖNCEKÝ %13,6
15 Þubat Cuma 10:00 ÝÞSÝZLÝK KASIM DÖNEMÝNDE YÜZDE 12,3 OLDU, BEKLENTÝ YÜZDE 11,8
kendinizi yetiþtirmezseniz ve iyi bir eðitim veya bir meslek sahibi olmazsanýz bu rakamlarýn içine siz de dahil olursunuz...Maalesef...
kusura bakmayýn,oran paylaþacaðým...
akbank,
30 k usd,yeni para,32 gün,%3...pazarlýk filan yapýlmadý..![]()
2014 de selim efendi Bi randevu vermedi..tekniðe itibar etmezlerse böyle olur.. Analistleri kurtarsýn
yaþarý þimdi. Beter olsunlar.. Þanlýurfada ki fabrika dan 1 milyar kur zararý yazdýlar.. 10 sene süt ve etin karýna eþit.. Barcyles ý zengin ettiler.. Beter ol selim yaþar
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri