Dolar al sat için viopda iyi bir alternatif ama kaldýraç iþi beni bozar riskli diyen uzak dursun viopdan aðzý yanmýþ biri olarak söylim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dolar al sat için viopda iyi bir alternatif ama kaldýraç iþi beni bozar riskli diyen uzak dursun viopdan aðzý yanmýþ biri olarak söylim
Bunlar bizden topladýklarý mevduatlarý kiralama sertifikasý ,öþb senetleri ve tahvillere yatýrýyor diye biliyorum hazýr kredi kimseye vermiyorlar iken bi maden bulmuþlardýr ama neden çok paraya az veriyorlar o mantýðý çözemedim .
5 -10 kuruþ hesap etmemek gerekir uzun vadeli alýþ ise. Bu faiz oranlarinda dolar almak için yil sonu beklentisi 6 yi geçmeli yalnýz.gerci faizler de boyle kalmayacak görünüyor..benim de elim cok kayýyor ama sen alýnca haber ver gene de az bekleyelim dalgayý yakalarýz belkiytd
[QUOTE=Omega0607;3081398]Taze taze yeni oranlar :
Odea
1 M e kadar 21.50
1 M üstü 21.25
500k usd ye kadar 4.25
Fiba
Kiraz hesap hoþgeldin beþgeldin
500 k ya kadar 23
150 k usd ye kadar 5.5
Sadece 2 ay için
Fiba Dolar faizini yüzde 4,5 diye gördüm. Yanlýþým varsa düzeltiniz Sayýn Omega0607....
Saygýlar.....
Küçük miktarda fazla müþterinin vadesi de ortalama istatistiksel bir sekilde hesaplanabiliyor. Þu kadari þu kadar gun kalabilir gibi. Kucuk yatýrýmcý faiz düþse de uyanana kadar parayý taþýmýyor bence. buyuk yatýrýmcý bu dengeyi bozuyor. Çýkýþlar daha hizli olduðundan bankanin elde tutmasi gereken para artýyor bence. Yillikta ayni orani verir.. Cunku 1yil kalacaðýný bilirse sikinti yok, banka da 1 yýl baglayabilir o zaman..onemli olan kisa vadeli likidite sikintisina girmemek
5,45 - 5,50 den terste kaldýk. Ben her zaman derim. Dolarý ancak benim alýmlarým düþürür.![]()
Yer Ýmleri