Para piyasasý fonlarý
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20-21 arasý mevduata göre daha cazip duruyorlar.En azýndan oluþabilecek fýrsatlarý deðerlendirme açýsýndan bu oranlar ile mevduata para baðlamaktan iyidir.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir çok bankada bu iþlem için otomatik alým emri var .. sattýðýnda yatýrým hesabýna gelen parayla otomatik fon alýyor . ben kullanýyorum .. alým satým iþlemleri için gün içerinde 13 : 30 son iþlem saati .. ilgilenen arkadaþlar olursa kýsaca bilgi paylaþmak istedim .. herkese bol kazançlar ..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir ....
Adam olmayana , Düþman bile olmam ....
Katiliyorum. Eger garanticiyseniz (borsaya girmiyorsaniz) Turkiye'de sanki en temizi bu. Ha bugun ha yarin devaluasyon oldu korkusuyla yasamazsiniz dolar eninde sonunda yukselecek diyorsaniz.
Dovize karar kildiktan sonra ikinci asama ise eurobond mu yurtdisi banka hesabi mi meselesi. ABD de savings hesaplarinda %2.45. 6 yillik CD lerde %3.1 oranlar var. Eurobond mu yoksa degisken vadeli CD ler mi ya da turev enstrumanlar mi... iyi arastirmak gerek.
Yurtdisi faiz getirileri stopaj yolu ile vergilendirilmez yurticinde oldugu gibi.
Burada beyan edilir diger gelirlerle beraber, belli bir siniri gecince ki bu sinir cok dusuktur.
%15-35 arasinda vergiyi odeyince yurtdisindan doviz faizi elde etmenin hic de avantajli olmadigini gorursunuz.
Ha benim kafam rahat olsun derseniz malum nedenlerden dolayi ona bir sey diyemem.
Ben tc hazinesinin eurobondlarini tercih ederdim elimde yuklu ve dusuk maliyetli dolarim olsaydi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Þimdi ben Kasým ayýnda tl baðladým %27 den. Aylýk 8k getirisi var. O tarihte dolar 5.48 di. Dolarýn nasýl enflasyon üzerinde gelir getirdiðini ben mi anlamýyorum anlatabilir misiniz.
Ek olarak yine bilmediðim için soruyorum. Diyelim dolar düþtü. Enflasyonun üstünde nasýl getiri saðlar![]()
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri