https://www.youtube.com/watch?v=hgNzeymxnLM
siz burada %1 fazla faiz almaya calýþýn adamlar lokma iþinden koyduðu sermayeyi 1 yýlda çýkarýyormuþ.
Ýzmir de olsa tutmaz her gun biri lokma döktüruyor burda.
Biber patlýcan 5 tl idi markette bugün gördüm þok oldum
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin) hemen fiyatlari asagi cekmis..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Katmadeðersiz bütün ürünleri ve iþleri (EKMEK, GIDA, TOPLU ULAÞIM) zorunlu olarak devlet aðýrlýklý yapmak zorundalar. Yoksa enflasyonu aþaðý çekemezler.
Peki sosyal bunalým ve patlama olur mu? Olur.
Çünkü bu kadar kalifiye olmayan kahvelerde boþ boþ piþpirik okey oynayýp volta atan insan oturup FORTNITE oyunu yazacak kapasiteye gelemez ki? Bu tür insanlar ya þehirde kalýp uygunsuz iþlere bulaþacaklar, veya köylerine dönüp tarým hayvancýlýk yapacaklar.
tüketici açýsýndan belli bir süre iyi olabilir ancak uzun vadede ciddi sorunlar doðurabilir marketlerin küçülmesine yol açar bu da iþsizliði besler en saðlýklý çözüm tarým ve hayvancýlýðýn köylerde desteklenmesi ve üretim artýþýnýn saðlanmasý bu tarz adýmlar serbest piyasa ekonomisi ile ilgili þüpheleri de arttýrýr zaten giriþimci sorunu olan bir ülkeyiz her soruna böyle çözüm bulamayýz içme suyu fiyatlarý içinde çözüm bulsun devlet denir bu seferde tanzim damacana sularý mý satýlacak![]()
Yer Ýmleri