Ev icin toplam varliklarimin %10 dan fazlasini araba icin ise max 30K evrodan fazlasini vermem artik.
Syg,
Ev icin toplam varliklarimin %10 dan fazlasini araba icin ise max 30K evrodan fazlasini vermem artik.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
575 bine aldigin evden ayda 2500 tl kirq getirisi elde ediyorsan kira carpan orani 230 ay olur ki bence pek mantikli degil. Ya ev pahali ya da kirasi dusuk.
250 300 bine aldigin evden ayda 2500 tl kira elde edersen iste bu karli bir yatirim olur.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop teminat 21.38% mevduat karþýlýðý günlük.
Ünlü Menkul swap 23.25% 34 gün.
Ýþ portföy para piyasasý fonu ve Ak Portföy Ýkinci para piyasasý fonu þu anda mevduat üzerinde getirisi olan yatýrým araçlarý.
Tefas'daki getiriler doðru fakat fonun portföy daðýlýmý güncel deðil. Bu nedenle almak istediðiniz fonun þirket sayfasýna giderek portföy daðýlýmýný kontrol edin. Para piyasasý fonlarýnda portföyün 90% ve üzerinde bir payýn ters repo ve takasbank para piyasasý olmasýna dikkat edin.
Beyler günlerden pazartesi, asýl konumuza dönelim artýk.
Ankara'da günlük kiraya vermezseniz o deðerdeki evlerde bahsettiðiniz rakamlara ulaþamazsýnýz. Ama halkýn veya þehrin gelir durumuna göre zaten evin deðeri belli bir rakamdan sonra artmýþ olsa da kiraya yansýmamaktadýr, marjlar kýrýlma noktalarý içermektedir. Bu da emlak sektörünün eskisi kadar cazip olmadýðýný göstermektedir. Sonuçta Ankara'da merkezde çok fazla yeni bina içeren semt yok þehir dýþýna çýkýldýðýnda dairesel geniþleyen bir þehir olduðundan seçenekler fazlaca artýyor. Ýþ yeriniz ve okul durumu varsa ona göre semtlerin kira çarpanlarý arasýnda oynaklýk olabilmekte. Örnek olarak ODTÜ, BÝLKENT, HACETTEPE ve ÇANKAYA üni'leri (artý uzakta olsa BAÞKENT) hep ayný yol üzerinde neredeyse yan yana. Bu da emlak sektörünün eskisi kadar cazip olmadýðýný göstermektedir.
hocam mutlu olmana bak, bir gün bankaya bir þey olsa bile tapun elinde olacak tek þart bina saðlam olsun yoksa deðerli eþyalarýný alýp çýkarsýn. lakin o fiyata aldýðýn bina merkezde deðilse zaten en fazla 15 yaþýndadýr, zemin de saðlamsa devam et kaptan. Mesela Gazi mah. bataklýktýr neredeyse evler 3 katlý falandýr. orada deprem olursa ev yýkýlmayýp batmasý daha olasý ama fazlaca hissedeceðinden çok çatlar.
https://www.haberturk.com/son-dakika...slandi-2369143
Son düzenleme : Batman; 11-02-2019 saat: 11:35.
Yer Ýmleri