30 kasýmdan önceki aylar içinde (STOPAJ AVANTAJI DA VARKEN) hep yazýldý çizildi % 25-27 aralýðýndayken uzun baðlamak lazým diye...TL mevduat için...Çok kiþi yazdý çizdi...Ben de yazmýþtým...Hedef 15-16 vermiþler...Oraya doðru iner diye...
30 kasýmdan önceki aylar içinde (STOPAJ AVANTAJI DA VARKEN) hep yazýldý çizildi % 25-27 aralýðýndayken uzun baðlamak lazým diye...TL mevduat için...Çok kiþi yazdý çizdi...Ben de yazmýþtým...Hedef 15-16 vermiþler...Oraya doðru iner diye...
Bilgisi olanlara basit bir soru.Mevduat bono yerine yatýrým fonlarý daha mantýklý deðilmi.Þirketlerin nitelikli yatýrýmcýlara sunduklarý yüksek oranlardan ancak bu þekilde faydalanabilecegini düþünüyorum.Ziraat portföyün ZBT kodlu özel sektör borçlanma araçlarý fonu 1 aylýk getirisi mevduatý ýkiye katlamýþ görünüyor.Bilgisi olan yorumlayabilir.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda mevduat oraný alan varmý?
Sn. forumdaþlar uzun baðlayan mevduatçýlarýn çoðunluðu þubat mart gibi ya da en azýndan seçim öncesine vade dönüþünü denk getirmiþ. mevcut faiz oranlarý mevduatçýyý tatmin etmezken dolarize olma oraný -tabi kýsmen altýna yönelen de olabilir- kesinlikle artacak. Bu talep dolar fiyatýný arttýrabilir mi yada dövizin yüksekten alýnmasýna sebep olabilir mi?
Kapsamlý vergi reformu seçim sonrasý gelecek bu da olumsuz bir hava estirir mi? yatýrýmcý için olumlu olsa seçim öncesi çýkardý diye düþünüyorum.
Bu konuda görüþü olan yardýmcý olursa sevinirim.
Saygýlarýmla.
Erdoðan, tanzim satýþlara deðinerek, "Halk ekmekte nasýl ucuz ekmeði vatandaþýmýza gönderiysek, sebzede meyvede, temizlik malzemelerinde de buna gireceðiz. Oyunu hep beraber bozacaðýz. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceðiz" dedi
https://www.haberturk.com/son-dakika...amalar-2369887
Bu gidiþle taþýma suyla enflasyon dönecek sanýrým![]()
Yer Ýmleri