bende aksini düþünüyorum Mert beypiyasayý da yapan bu galiba...Yerleþiklerin döviz almasý (fiziki olmadýkça) hava civa kalýr. Bankada rakýmý görürsün o kadar.
Piyasa bu durgunluðu kaldýramaz o nedenle önce enflasyonu sonra faizleri indirip piyasaya can suyu vermeye çalýþacaklar..
Yoksa bu durumda %50 faizde alsan boþa...
Piyasanýn düzelmesi þart sýcak para vs biberden sokarlar bu durgunluk ve karamsarlýðý dindirirler kýsa vade de ...
My ideas..
Haberde seyrettim cop karistiran teyze kilicdara dava acacakmis rencide oldugu icin meger teyze fakirlikten degil hayvanlar icin yiyecek topluyormus. Teyzenin 4 katli evi varmis. Teyze mevduat basligina da takiliyor olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
TL bir iluzyondur..
Birikimleri major, gercek varliklarda tutmak lazim.
Yuksek faizine aldanmamak lazim.
2-5 sene kur yatay gider bir bakmissiniz 6 ayda tum kazancinizi alir ve tum yaptiginiz tl yuksek faiz pazarliklari bosa gitmis, doviz biriktirip onu faizde veya eurobondda veya doviz cinsi alinip satilan varliklarda degerlendirmek daha iyi imis dersiniz.
Uzun vadede aralarinda cok da bir fark kalmaz.
Benim tl bir iluzyondur demem tl getirisi bir iluzyondur seklinde anlasilmali.
Yoksa TL de bir para birimidir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Eðer günlük çözümler yerine geleceðe dair umut veren kararlar alýnsa TL’yi tercih ederdim.
Cuma günü para dönüþüm vardý. Açýkçasý sormadým bile zira 2 gün önce bono satmak için aradýklarýnda oran vermiþlerdi. Þimdilik likit fonda kalmayý tercih ettim.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
(dolar altýn) bu iki yatýrým aracýný portföyüne alacak kiþi uzun vade bozmamayý göze alacaksa yatýrým yapmalý yoksa 3 ay sonra þuraya çýkar bende en tepeden satar þu kadar kar ederim diye alýyorsa umduðu gibi olmaz birde üzerine paraya ihtiyaç olursa bozmak gerekirse ciddi zarar ettirir unutabileceðin paran olmalý yok sayacaksýn bu þekilde düþünürsen psikolojik olarak da rahatlarsýn yoksa her gün ekrana bakýp þu kadar çýktý iyi kazandým bu kadar düþtü battým diyen biri isen kesinlikle bulaþmamak lazým
Yer Ýmleri