Tarayýcýnýzdan edevleti açýp giriþ butonuna týklayýn. Alternatifleri göreceksiniz. En son taþýnmamda yerimden kýpýrdamadan elektrik su doðalgaz ikametgah vs iþlemleri hallettim
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarayýcýnýzdan edevleti açýp giriþ butonuna týklayýn. Alternatifleri göreceksiniz. En son taþýnmamda yerimden kýpýrdamadan elektrik su doðalgaz ikametgah vs iþlemleri hallettim
Operatörünüzün bayisibe gidiyorsunuz. Tivibuyla ilgili iþim vardý zaten Tt bayiine gittim. Sadece maðaza müdürünün yapabildiði bir iþlem. Kimlik bilgilerinizi veriyorsunuz, birkaç gün sonra þifreleriniz geliyor vs simkart deðiþiyor. Havale eft de yapýluyormuþ ama denemedim. Hatta araç satýþý da yapýlacakmýþ. Teknoloji iyi ve tehlikeli
Benzinin litre satýþ fiyatýna bu geceyarýsýndan itibaren geçerli olacak þekilde 11 kuruþ indirim yapýlacak.
Enerji Petrol Gaz Ýkmal Ýstasyonlarý Ýþveren Sendikasý (EPGÝS), benzinin litre satýþ fiyatýna bu geceyarýsýndan itibaren geçerli olacak þekilde 11 kuruþ indirim yapýlacaðýný duyurdu. Beklenen indirimin ardýndan Ýstanbul'da benzinin litre fiyatý ortalama 6,49 liradan 6,38 liraya, 6,61 liradan 6,50 liraya, Ýzmir'de ise 6,58 liradan 6,47 liraya düþecek.
Daðýtým firmalarýnýn belirlediði fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle þirketler ve kentlere göre küçük çaplý deðiþiklik gösterebiliyor.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
26 Þubat Salý 17:53 FED/POWELL: ÝÞGÜCÜ PÝYASASI GÜÇLÜ, ENFLASYON YÜZDE 2'YE YAKIN - BN
26 Þubat Salý 17:51 FED/POWELL: GEREKÝRSE BÝLANÇO NORMALLEÞMESÝNDE AYARLAMA YAPMAYA HAZIRIZ - BN
26 Þubat Salý 17:49 POWELL: 2019'DA GSYH BÜYEMÝSÝNÝ 2018'E GÖRE DAHA YAVAÞ OLSA DA GÜÇLÜ OLACAÐINI ÖNGÖRÜYORUZ
26 Þubat Salý 17:48 FED/POWELL: FED GEÇTÝÐÝMÝZ BÝRKAÇ AYDA BAZI ÇELÝÞEN ÝÞARETLER GÖRDÜ
26 Þubat Salý 17:48 FED/POWELL: FED GELECEKTEKÝ PARA POLÝTÝKASI DEÐÝÞÝMLERÝNE SABIRLI YAKLAÞIM BELÝRLEYECEK
Yer Ýmleri