Hafta sonu secim oncesi son cirpinislara dair bir calisma yapilip stopaj vs. Paketleri aciklanabilir mi? Tahmininiz var mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hafta sonu secim oncesi son cirpinislara dair bir calisma yapilip stopaj vs. Paketleri aciklanabilir mi? Tahmininiz var mi?
Þu klavyenin arkasýna geçip hakaret edecek þekilde konuþmasan ne hoþ olacaktý .Bendemi sana þimdi hakeret edecek þekilde konuþayým ..Yakýþýrmý sence ?
Aselsan suð bir hisse demiþsin sonra bana okuryazarlýk dersi vermeye kalkýyorsun .
Ülkenin durumunu sanki kimse bilmiyor gibi heyecanlý heyecanlý ilk kez senden duyuyormuþ gibi anlatmýþsýn .Bilmediðimiz birsey söylesende senin okuryazarlýk seviyeni görseydik Sercanhan .
Örnek verdiðim konuyu bile anlamamýþsýn .Borsa ile dövizin korelasyonu diye bir arastýr googledan,sonra hakaret etmeden tartýþalým yine ..
Nike'ýn Aðrý'da fabrika kurmasý(aslýnda fabrika deðil de üretim tesisi desek daha doðru) istihdam açýsýndan önemli ama bu firmalar zaten çoðu üretimini Bangledeþ, Vietnam, Kamboçya gibi ülkelerde yaptýrýyorlar.O nedenle böyle bir üretim tesisinin bizde açýlmasý içimi sýzlattý aslýnda.
rezerv eritmekle kuru tutamazsýnýz zaten ancak volalitesini bir nebze olsun azaltýrsýnýz? merkezin dolarý heba olur üzerine birde piyasaya çok büyük bir kaos býrakýr. bizim tl mevduatlarýn toplamý dolarýn trendini deðiþtirmez. yön yukarý (fed oyunun kaðýtlarýný deðiþtirsede) .rusya bile ne rezervler yaktý da bir türlü önüne geçemedi zamanýnda .demem o ki Londra da bu faizi beðenmeyen þu anda yok gibi. ama neden daha yükseði olmasýn diyen bir sürü akbaba vardýr.
ve merkezi test etmeye daha baþlamadýklarýný düþünüyorum .daha yüksek faiz için önlerinde seçim sonrasý çok fazla malzeme olacaktýr bence.
ben þu anda seçim öncesi pozisyon kapatma olarak görüyorum yaþananlarý. seçim öncesi seçmenin algýsýný bozacak ne baþkanýn nede amerikanýn seçimi etkileyecek bir hamle yapmasýný beklemiyordum. Ama golan tepeleri çýkýþý islam aleminin baþýný çekmek istememiz bu hareketin tuzu biberi oldu.
muhalefetin sesi artacak seçim sonrasý ve tabiki baþkanýnda artacak .dýþ mihraklarla savaþý iyice kýzýþacaktýr. nasýl olsa uzun bir süre seçim yok. bunu kendi lehlerine çevirmeyi bilirler nasýl olsa
çinlilerin bir kuþak yol projesi bir çok asya ülkesinde yarým kalmýþa benziyor. hükümetlerin deðiþmesi bunun sebebi gösteriliyor.
Avrupa ataða kalktý sanýrým bu proje için Tükiye de ise çinliler liman bakmaya baþlarlar yakýnda. yatýrýmlar buradan baþlayabilir.
Daha çok toysun seninle ne borsa ne faiz, ne mevduat nede finansal piyasalar arasýndaki korelasyon hakkýnda konuþabiliriz biraz geliþmen lazým.. Klavye arkasýndan yazmaya gelince Karþýyaka Ýzbana gel sor beni herkes tanýr gel biraz ciddi anlamda derse ihtiyacýnýz var..
Bu ekonomik durumumuzla Avrupa Birliði üyesi olduðumuzu düþünsek, euro bölgesine de girmiþ olsak, durumumuz ne olurdu?
Euro kullanýlacaðý için TL deðeri arttý azaldý sorunu ortadan kalkmýþ mý olurdu?
Seçime kadar gider böyle. Seçimden sonra izlenecek yol haritasý neyse yabancýnýn tavrý ona göre olacaktýr. Eðer acýmasýz tedbirler getirilip milletin caný çýkartýlacaksa yabancý tekrar parasýný getirir, ki öyle olacak gibi görünüyor.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri