Sayin Hocam forumda bir gram hatrim varsa surdan aldim burdan sattim yazmazsaniz sevinirim..
Burada sadece bizbize degiliz hem gruplar hem de hissesi olan herkes okuyor.
Hisse sahipleri olumlu olumsuz etkilenebilir..Spek gruplarda uzerimize oymar ister istemez..
Gelin tuğçelik'in gelecegini konusalim ;)
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Miktar yazmadım ama
Neyse aldım sattım da yazmam bundan sonra.
Farkında iseniz hep aynı kurumlar bir gün alıcı tarafında bir gün satıcı tarafında. Sürekli küçük yatırımcıyı makasa alıyorlar.
Benim amacım en azından tekerlerine bir çokmak sokmaktı. Bunu bilmelerinde de sakınca görmüyordum.
Siz sakınca gördü iseniz bundan sonra aldım sattım da yazmam, sorun değil.
Bugün 12.20 Üzerinde kalabilirsek ve kademe kademe zirvelerine doğru yükselişler daha sağlıklı olur.
Sözleşmeleri metal fiyat endeksli artı üzerine işçilik karı. Hatta sözleşmesini böyle yapmayan yabancı rakiplerine göre ciddi acantaj elde etti. Avrupa’dan böyle bir rakibini alsa şaşırmam.
Gelişen teknolojiyi yakalamak ve kapasitemizi arttırmak gayesiyle sektörde gelecek vadeden elektrikli araç bataryaları,yapı parçaları üretiminde kullanılmak üzere 3.200 ton yüksek basınçlı enjeksiyon presi sipariş sözleşmesini 10.09.2021 tarihinde Alman Oskar Frech firmasıyla imzalamış bulunmaktayız.Söz konusu siparişimizin tahmini teslimat tarihi Eylül 2020 olup Sancaktepe'de bulunan merkez fabrikamıza kurulması planlanmaktadır.
Yatırımcılarımızın bilgisine arz ederiz
Saygılarımızla…
Çok güzel haber, elektirikli araçlar ilerleyen zamanlarda bunun gibi çok kap haberi geleceğini düşünüyorum.
Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun
Yer İmleri