Bedelli tarihinden sonraki takası paylasacabilen olur mu? Mal toplanmış mı yoksa ky'a mı dağılmış gorebilsek güzel olur
Bedelli tarihinden sonraki takası paylasacabilen olur mu? Mal toplanmış mı yoksa ky'a mı dağılmış gorebilsek güzel olur
Şirketimizin 28.12.2021 / 20 sayılı yönetim kurulu kararına istinaden %100 iştirakimiz konumunda bulunan EURASIA INTERNATIONEL SHIPPING LTD'nin satış işlemlerine başlanmış olup satıştan elde edilecek olan 4.750.000 USD tutarın %60'ı peşin, %40'ı vadeli olarak tahsil edilecektir. Elde edilecek meblağın işletme sermayesi ve şirket ihtiyaçları için kullanılması planlanmaktadır.
Yatırımcılarımızın bilgisine duyurulur.
Bedelliden ve bu satıştan gelecek paralar ile umarım şirket sağlam yerlere yatırım yapar.
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi 21'lere götürerek gel gel yapıp ele vermiş olabilirler, ky sever böyle uçan kaçan hisselere atlamayı sonrasında bedelli kararı (önceden haber sızdırılmış birilerine) ile bas aşağı 20 üzerinden verdiğin malları aşağıdan topla şimdi de denizcilik şirketini satıyorum diye haber yolla (satışa ilişkin değerleme raporu tarihi 13.07.2021) çok ilginç bir şirket..
Şirket atıl olan kaynağını verimli hale dönüştürüyor.
Diğer faaliyetlerden şirkete bir katkı gelmiyordu zaten. Şirket 60 milyona yakın kaynak elde etmiş oldu. 30X5=150 milyon da bedelliden gelecek.
İleriye dönük hedeflerine ulaşma yolunda yapılacak yatırımlar için 150+60= 210 milyon kaynağa sahip olacak.
Enteresan olan ne peki?
TUCLK bugün eksi açtı.
Ben ne yaptım, Alabildiğim kadar aldım 13.70-15.00 arasında
Güzel bir gün geçirdik.
Sağ olsun spek bizi mallandırmaya devam etti.
Sabah düştü fırsat verdi diye almasam kapanışı belki de yukardan yapacaktı.
Sanki şirketin kasasına 60 milyon girmeyecek de 60 milyon kasadan çıkacakmış gibi davrandı bugün.
Ben bunları yemem.
Hatırlayan varsa 15 den 12 ye kadar düşürürken ben sürekli alıyordum. Burada bir arkadaş allah rızası için yazma vs demişti ama kendisi yok galiba artık. Biz sonra 21 leri de gördük.
Valla kızsan da yazacağım. Bugün yine 14.70-15.00 arası çatır çatır aldım. Hem de pasif pasif değil yukarı çeke çeke
Not:Yatırım tavsiyesi değildir, herkesin zararı da karı da kendine
Yer İmleri