Red ederse hýzlýca tepki verir. %500 bedelli oranýný bilançosu kar açýklayan þirketin SPK fazla bulabilir.
Uzadýðýna göre ek belgeler de isteyebilir. Onaylanacak olsa uzamazdi. 2 ay oldu. Ytd
Red ederse hýzlýca tepki verir. %500 bedelli oranýný bilançosu kar açýklayan þirketin SPK fazla bulabilir.
Uzadýðýna göre ek belgeler de isteyebilir. Onaylanacak olsa uzamazdi. 2 ay oldu. Ytd
Ek bilgi istendiðini düþünüyorum. O yüzden 25 Ocakta bir tane bildirim de daha bulundular. Bedelliden gelecek sermayeyinin kullanýlacaðý yerleri izahý yapýlýrken, yeni bildirim de (**) olan kýsýmý, spk istemiþ olabilir. Telefondan yazýyorum, bildirim ekran görüntüsünü atamýyorum. FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%500 Bedelli çok yüksek bir rakam. Bedelli onaylanýp, bedelli tarihinden sonra hisseye girmek isteyeceklerini düþünüyorum. Bedelli günü gelene kadar performanstan bir þey beklemiyorum.
Mi 9 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Himone ile ayný düþüncedeyim, almak isteyende aldýðý her hisse için kenara 5 TL ayýrsýn sonradan nakit sýkýntýsý çekebilir.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NOT 7 - FÝNANSAL BORÇLAR kýsmýnda hata var sanki. Kýsa ve uzun vadeli banka kredilerinde TL karþýlýklarýnda sýkýntý var gibi.Kýsa vadelli 4,1ml euro borcun tl tutarý 81.4 uzun vadeli 4.1 ml euro borcun tl tutarý 93.3 ml hesaplanmýþ.Bilançolarda kullanýlacak deðerleme kuru 1euro=14.68 tl biliyorum.Bu konuda yardýmcý olabilecek birileri var mý?
NOT 25 kur riski yönetimi sayfasýnda doðrusu yazýlmýþ
KISA vadeli banka kredileri 6.3ml euro
UZUN vadeli banka kredileri 6.5ml euro döviz kurunu 1euro=15.1139 tl olarak hesaplamýþlar.
https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html
Evet, bu olmasý gerekiyor. Keþke altýna kýsa bir açýklama metni de yazýlsaydý. Yatýrýmcý iliþkileri, maillere gün içinde cevap veriyor. Onlara da sorulabilir.
Çeyreksel olarak iyi bir performans olmasa da bilançoda en merak ettiðim yer burasýydý. Þirketin yatýrýmlarýný düþününce zaten çeyreklik performanslarýn çok önemi kalmýyor. Umarým iletiþim hatasýyla oluþan kuþkular bu bilançoyla ortadan kalkar. Bedelli sonrasý ciromuz da karlarýmýz da beklenen zýplamayý gösterecektir diye umuyorum.
Yer Ýmleri