-
hadi çocuğum hadi artık çok eğlendin patla artık
-

Originally Posted by
pilot29
hadi çocuğum hadi artık çok eğlendin patla artık
çıktığı yerde kalmaz bu vurdun kaçtın, kaçtın... kar ve zarar stopu bu kağıdın olmazsa olmazıdır. yıllardır bu kağıtta öğrendiğim tek gerçek bu. aman diyim. ben yandım siz yanmayın.
not: kağıttan yıllarca çıkamamış bir dost
-
twitter ve invest de bir kaç tane zırtapoz Tuclk satılacak diye hisse pazarlıyorlar...Oldum olası korkmuşumdur böyle reklamcılardan. 2 TL den hisse pazarlıyorlarsa yandı gülüm keten helva...Eğer gerçekten pazarlıyorlarsa - ki devamı gelecek mi bakacağım- elimize vermişler demektir.
-

Originally Posted by
philosophyt
twitter ve invest de bir kaç tane zırtapoz Tuclk satılacak diye hisse pazarlıyorlar...Oldum olası korkmuşumdur böyle reklamcılardan. 2 TL den hisse pazarlıyorlarsa yandı gülüm keten helva...Eğer gerçekten pazarlıyorlarsa - ki devamı gelecek mi bakacağım- elimize vermişler demektir.
evet vermişler...herkese geçmiş olsun.
-

Originally Posted by
philosophyt
twitter ve invest de bir kaç tane zırtapoz Tuclk satılacak diye hisse pazarlıdırıdırıyorlar...Oldum olası korkmuşumdur böyle reklamcılardan. 2 TL den hisse pazarlıyorlarsa yandı gülüm keten helva...Eğer gerçekten pazarlıyorlarsa - ki devamı gelecek mi bakacağım- elimize vermişler demektir.
boyle adamlar spekın maaslı elamanlarıdır...........aman dıkkat..........
-
bunların kağıdı 0,50 --TL olsa gene umurlarında olmaz. öyle yöneticiler bunlar. kar aldıkları spread önemli sadece ele verirken.
-
bunlar batsa valla üzülmem param gitti diye. o derece nefret ediyorum. görüyorsunuz bugünkü seansta oçluğun boyutunu
-
kimde var ki kime basıyon. günlükçü harici kim alıyo bu wc kağıdını hakkaten merak ediyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri