[QUOTE=koçari;5482008]tamam güzelde
öhö
öhö
öhööööö
kuyruk çok çok çok fazla uzun.[/QUOTE
Bence bu seneki karlýlýðý ile yüzde 50 iskontolu , gelecekte elektrikli arabalarda buradaki talep artýþý ile ilerde aþýrý bir büyüme potansiyeli barýndýrýyor
[QUOTE=koçari;5482008]tamam güzelde
öhö
öhö
öhööööö
kuyruk çok çok çok fazla uzun.[/QUOTE
Bence bu seneki karlýlýðý ile yüzde 50 iskontolu , gelecekte elektrikli arabalarda buradaki talep artýþý ile ilerde aþýrý bir büyüme potansiyeli barýndýrýyor
Bilançoyu finansman gideri dýþýnda beðendim herkese hayýrlý olsun.
Þirket yatýrým finansmanýný yabancý kaynak ile yapýyor.
Gerek Gebze gerek Sancaktepe fabrikasýna yapýlan yatýrýmlar için bir bedelli sermaye artýrýmý gelmesi çok yerinde olur kanaatindeyim.
Bosch ve Siemens’in Almanya ve Polonya’daki fabrikalarý içinde TUCLK tarafýndan üretim ve satýþ teklifleri verilmiþ olup sürecin olumlu
sonuçlanmasý halinde yakýn gelecekte, bu iki tesiste içinde üretim sevkiyatlarýna baþlanacaktýr. Gebze Ekim'de açýldýktan sonra yeni iþ
iliþkisi potansiyeli de mevcuttur.
Döviz pozisyonu artýda iken bu kadar kur zararý niye anlamadým , kurlar yükseldi halbuki ,
Haziran sonu döviz bazlý kredi 95 milyon civarýnda iken banka kredi kaynaklý 20 milyon kur zararý ne ? Kurlar % 21 mi yükseldi son çeyrekte , artý bu þirketin dövizli alacaklarý ve finansal varlýðýnýn kur etkisi nerde , döviz pozisyonu + iken bu kadar yüksek net kur zararý ne anlaþýlmýyor
Bir karakterin olsun, yazýk...
Bu gidiþle borsada yatýrýmcý kalmayacak, artik kendiniz çalar kendiniz oynarsýnýz, sermaye ye yakýn kar açýkla eksi 3-4 açýlýþ yap.
Yer Ýmleri