Tuðçe hanýmla soru cevap alýþveriþim olmadý ama okuduklarýmdan anladýðým kadarý ile önceki arkadaþ yatýrýmcýyý doðru bilgilendirdiði için görevine son verilmiþ olabilir. Tuðçe haným da sanýrým uyarýlmýþ ki ketum cevaplar vermiþ diyeceðim ama verilen cevaplar ketumluk da deðil. Bilgisizlikle umarsýzlýk arasý bir þey.
Yalova ÝMES OSB deki arsayý ana ortak Nersan Endüstri Yatýrýmlarý A.Þ KAP bildirisinde TUCLK in ileride yapacaðý yatýrýmlar için alýndýðýný bildirmiþti. Bu bir.
Ýkincisi Yalova ÝMES OSB katýlýmcý firmalar arasýnda Tuðçelik kayýtlý.
Üçüncüsü arsa satýþ fiyatý indirimli olma þartý yanlýþ hatýrlamýyorsam yatýrým yapma þartý vardý. Yani arsa yatýrým için alýnmadý. Tuðçe Haným 15 günlük olmanýz bahane olamaz. Þirketin son bir yýllýk KAP haberlerini de mi okumadýnýz.?
aynen bende Onur beye soru sorduðumda hemen geri dönüþ almýþtým, net cevaplar vermiþti, bu uyanýk patronun hoþuna gitmemiþtir tabi.. bakýyorum þimdi bazýlarý patron güzellemesi yapýyor gülüyorum ..açýn grafiði 15 tl ye giden ilk harekette patron neler yapmýþ ..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Ben bu þirkette iki dataya bakarým. Birincisi þirketin aldýðý iþler. 2022 ve 2023 yýllarý iþlerin en yoðun biriktiði yýllar. Ýlerleyen dönemde yeni açýklamalar ile 2024 ve sonrasý da artacaktýr.
Ýkincisi alüminyum fiyatlarý. Alüminyum fiyatlari yükseldiði sürece þirketin bilançolarý bozulmaz. Fiyatlardaki yükseliþin net kara çok büyük etkisi olmaz ama ciroyu destekler ve tl maliyetlerin oraný azalýr. Þu anda alüminyum fiyatlarý son yýllarýn en yükseðinde.
Hisseyi olumsuz etkileyecek bir geliþme þu an için görmüyorum.
Þirketin ileriye yönelik pozitif beklentilerimiz olsada þu an F/K ORANI 3-5 arasý gezen bir sürü hisse olmaya baþladý,
doas,kardemir,petkm ..vs..Fakat piyasada kýsa vadede buralarý yükseltecek para olmadýðýndan para düþük sermayeli þirketlerde dolaþýyor..Onun için burada ilerde elektrikli araçlara artacak talepten dolayý bir hikayede var..
Yer Ýmleri