Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
Syn kors rekabet avantajı kınusunda benim hala şüphelerim var ; mesela tuğçlk in üretiminin aynısını yapmak için müthiş bir sermayeye ihtiyaç var mı? Mevcut şirketler orta dönüşümlerle tuğçlk pazarına ortak olamaz mı?

Mutlaka bu riskleri öngörüp yinede taşınabilir; tercih meselesi ; ancak otomotiv gibi rekabetin muazzam olduğu bir sektörde rekabet avantajı mümkün müdür? Mümkünse tuğclk hangi özelliğiyle buna sahiptir.

Bu arada amaç öğrenmek; sorum syn kors özelinden cevap verebilecek herkese.

Saygılar.
Know How'a ve sorunsuz iş bitirme tecrübesine ihtiyaç var.

Misal siz Porsche'ye parça üretiyorsunuz.

Sizin sözleşmeden kaynaklı sorumluluklarınız dahilinde 1.ürün ile 10.000 ürün arasında hiç bir fark olmaması lazım.

Sermayeyi koydum aynı makinaları aldım hadi rakip oldum sana diye bir durum yok.

Rakip olsun ben sevinirim. Şirket kendini daha da geliştirir.

Mevcut şirketler orta dönüşümlerle tuğçlk pazarına ortak olamaz mı? sorunuz.

Zaten hepsi olacak.

Sürekli büyüyecek bir pazar var, önemli olanda pazardaki yeriniz, pazar payınız ve sürekli yeni sözleşmelerde FAVÖK marjı yüksek

ürünler alabilmek.

Rekabetin muazzam olduğu bir sektörde rekabet avantajı mümkün müdür?

Dediğim gibi bu firmalarla zaten tedarikçi olarak hizmet verdiği için özgeçmişinde sorun yaşamadığından 2030'a kadar olan tedarik

alımlarını TUGCLK ile imzaladılar. Rekabet avantajı için şirketin talebe yetişebilmesi, firmaları geri çevirmemesi lazım. Zaten şirkette

bunu yapıyor. 2024'teki ARGE birimi hedefi ile şirket zaten rekabetin geleceğini görüyor ve plan yapıyor.

Umarım başarabilirler.

Geçmişte okursanız problemli tarafları da çok konuştuk,yazdık,çizdik.

Finansal borç, şirketin yatırımcı sunumu veya şeffaflık ile daha da kurumsallaşması gibi.

Tüm bunlar olduğu için şirket bu P.D'de.

Aklımızdaki durumlar gerçekleştiğinde bu P.D 'de olmayacaktır.

Syg