Olabilir, topikte de kimse kalmamýþ gibi SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir, topikte de kimse kalmamýþ gibi SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim kime çaktý anlamadým.
Sizin yorumunuza göre patron veya tayfasý ellerindeki hisseleri yüksek fiyatlardan küçük yatýrýmcýlara yüklediler öyle mi?
Peki neden TUCLK forum ve gruplarý bomboþ.
Telegram grubunda üye 1250 kiþi var görünüyor ancak bugün yorum yapan sayýsý ben dahil 3-4 kiþi falan. Oysa bugün bu hareketten sonra yüzlerce kiþi yorum yapmasý gerekmez miydi?
Ben de 20 artýda elimdekilerin çoðunu vermiþtim ama 18 den aþaðý düþtükçe de biriktirdim. 15.60 olacak þekilde sattýklarýmýn hepsini yerine koydum. Hatta daha da alacaktým ama elimdeki diðer hisseler tutukluk yaptý. Þansýzlýk iþte.
Tekrar soruyorum. Patron çakar geçer dedim diyorsunuz ya kime çaktý anlamadým. Tekrar ediyorum forumlar gruplarda neden kimse yok o zaman.
Katýlýyorum hocam size, bedelli kararýndan bu yana iþ ve yapý krediden alýmlar 900 bin lot oldu, günlük pastalar bariz ky nin sattýðý yönünde.
Malý küçük yatýrýmcýya itelediler yönünde bir iþaret þu aþamada yok. ben önceki yükseliþte görece çok çabuk silkelenenlerdenim bununda sebebi çok düþük maliyet yapabilmiþ olmam.
son günlerde ise tuclk'i 16 altýnda buldukça maliyetlendim fakat geri yükseleceðine neredeyse emin olmama raðmen, brüt takasta olmasýnýn gün içi alým satým þansýný kýsýtlamasý sebebiyle hissede sýnýrlý miktarda mal toplayabildim. Yeni maliyetim yine mükemmel (14.65) lakin elimde yine hisse çok az. Piyasanýn bu kadar sallantýlý olduðu dönemde bedelli gibi bir durum söz konusu iken ve birde hissede brüt takas varken k. yatýrýmcýya mal itelenmiþ olmasý imkansýza yakýn. Yýl sonu bilançosunu eilmde hisse varken görmek istiyorum, bakalým bir gýdým hisseyi ne kadar taþýyabileceðim.
Bedelli tarihinden sonraki takasý paylasacabilen olur mu? Mal toplanmýþ mý yoksa ky'a mý daðýlmýþ gorebilsek güzel olur
Þirketimizin 28.12.2021 / 20 sayýlý yönetim kurulu kararýna istinaden %100 iþtirakimiz konumunda bulunan EURASIA INTERNATIONEL SHIPPING LTD'nin satýþ iþlemlerine baþlanmýþ olup satýþtan elde edilecek olan 4.750.000 USD tutarýn %60'ý peþin, %40'ý vadeli olarak tahsil edilecektir. Elde edilecek meblaðýn iþletme sermayesi ve þirket ihtiyaçlarý için kullanýlmasý planlanmaktadýr.
Yatýrýmcýlarýmýzýn bilgisine duyurulur.
Yer Ýmleri