aga ne taþþak gecýyon bu fýyattan tuclk olmaz olmamalý..neyýn kafasýný yaþýyorsun..anladýk baský yapýyosun ama ..tadý kaçtý haberýn olsun..bas 13 altýna yýyorsa..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
dayanamayýp arttýrýyorum..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Ben bundan sonra sürekli TUCLK biriktirmeye baþladým artýk.
Alýrken de derinlik ekraným olmasýna raðmen öyle kademe falan da bakmam. 10 Kademe yukarýsýný fiyat girip enter yapýyorum.
Dediðin gibi keþke 13 altýna çekse fiyatý.
DÝðer hisselerde kazandýkça dönüp TUCLK e basacaðým bundan sonra
bu fýyattan bedellý sana kurban olmuþ agam.sen yeterký iste..bedellýde býle buralarý dýp yapmýþken bedellý yok dedýkten sonra nýye almayak agam..ver gelsýn..yaparsan da gýrerýz canýn saðolsun.
Bugün gelen KAP haberi
Açýklamalar
Þirketimizin; Kocaeli ili Gebze ilçesi,Tavþanlý Mh.Kömürcüoðlu Cd. N2 mevkinde , 7286 m2 alan içerisinde bulunan fabrikasýna çaðýmýzýn gerektirdiði teknolojik altyapýsý ve nitelikli kadrosu ile üretim faaliyetlerini sürdürmesi adýna yatýrým yapýlmasýna devam edilmekte olup 24.05.2022 tarihinde % 30 çalýþma kapasitesiyle deneme üretimleri ve ön seri imalat için faaliyet göstermeye baþlamýþtýr.
Yatýrýmcýlarýmýzýn bilgisine arz olunur
Saygýlarýmýzla …
Yer Ýmleri