İstanbul'da ikamet eden hiç mi ortağımız yokşirket çok ketun orası kesin, döviz pozisyonunun nasıl bu kadar arttığını bile çözemedik hata mı var olağan üstü bir gelişme mi oldu anlamadık ( yada çözdük ben mi kaçırdım) şu altı aylık bilanço gelse de bu döviz pozisyonu ne olmuş kar rakamına yansımış mı bu görsek, hisse robot gibi tekniğe sarılmış gidiyor geliyor. 16.3 u bu sefer aşacak fake atıp 15.8 lerden döner dedik yine a b c d e f diye alt üst testere yapmaya devam etti, nakit gücüme güvenerek restini görüyor ve arttırıyorum
![]()

şirket çok ketun orası kesin, döviz pozisyonunun nasıl bu kadar arttığını bile çözemedik hata mı var olağan üstü bir gelişme mi oldu anlamadık ( yada çözdük ben mi kaçırdım) şu altı aylık bilanço gelse de bu döviz pozisyonu ne olmuş kar rakamına yansımış mı bu görsek, hisse robot gibi tekniğe sarılmış gidiyor geliyor. 16.3 u bu sefer aşacak fake atıp 15.8 lerden döner dedik yine a b c d e f diye alt üst testere yapmaya devam etti, nakit gücüme güvenerek restini görüyor ve arttırıyorum
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri