Bu hacimle tavan kapatması cok önemliydi bence hepimize hayırlı olsun
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hacimle tavan kapatması cok önemliydi bence hepimize hayırlı olsun
Takaslari birisi atabilirse cok sevinirim gunluk haftalik ve aylik simdiden teşekkür ederim
akyat emeklilik fonuna satiyor galiba piramitle.. 1.4 mil civari var hala. Alicilar cok istekliydi satisa ragmen dusmedi hisse
satis yapmasina gerek varmi sadece %1 lik kismi acip satisa hazir hale getirir ama satmaz. basit virman
satacaklarini sanmam cunku cok kritik oran kotdan cikmak isterse altin degerinde. bunu spekule edebilirler o zaman hisse nerelere gider bilemeyiz
dolasimda 13 milyon hisse ve 8 milyonu yabancida . kalan emeklilik fonu ve araci kurumlar.. emeklilik fonunun sattigini kapis kapis almalari beni sasirtmadi...
Emeklilik fonları genelde hisselerde hamallık yapar, mal taşır.
Bazı spekülatörler hisseyi belli bir noktaya getirdikten sonra emeklilik fonuna satar malı.
Fon ise zamanı gelene kadar bekler.
Daha sonra spek abimiz emeklilik fonuna telefon açar; gönder benim lotları der ve tahtada satış başlar.
Emeklilik fonu garanti komisyonunu alır, spek ise sat-al boşluğunda başka hisselerde işlem yaparak para kazanır.
Tborg'da emeklilk fonu satıyor evet, ama alıcısı da var.![]()
Bu sene dağıtamadığı temettü ve seneye dağıtacağı temettüyü hesap edersek şirket bedava. Ama bu kağıt için bedava pek para etmiyor. 5 yıldır takip ediyorum zaman zaman böyle sert hareketler olur.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Yer İmleri