or coxuklari oyle bi ayarlamiski taban icin 2 defa devre yemesi gerekiyor yani 30 dakikaya ihtiyac var. ve 17.33 te devre kestiriyor. ardarda 2 devre 18.05 tabanda giriyor. hisse aktif piyasada islem gormeden . dusurmek icin en kolay yol.
Yil sonuna kadar tek lot satmam maliyetim 15lerde altina gelirsede alirim ytd herkese bol kazançlar
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik icin Teþekkür ederim SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pandeminin borsanin en kotu zamani bu hisse 12.60 tlnin altina dusmedi usd o zaman 6 45di , hissenin temel verilerine bakin gerisi lafi guzaf .... Satanin mali itinayla alinir ytd ....
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet arkadaþlar, klasik bir TBORG hareketi diyemeyeceðim. Hani böyle vahþi hareketler olunca üzülmemek tabii ki elde deðil. Hep birlik te göreceðiz neler olacak. En azýndan dolar bazlý zirve görmesi için 26-27 li fiyatlara gelmesi gerekliydi. Bu pazar konusunu pek bilmiyorum. Bu pazarda iþlem görecek kaðýtlarda kredi, açýða satýþ, teminat olaylarý ne olacak. Aman ne olursa olsun. Ama tavandan mal almýþ olan arkadaþlara sinirlerine hakim olmalarýný diliyorum. Fevri hareketlerden kaçýnsýnlar.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Yer Ýmleri