Bu kadar çok laf söyleyeceðinize hisseyi alýn ya da satýn deðil mi ? Bir de dolar olarak düþünmek iyidir. Ne de olsa kasada dolar var.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Sana ne birader milletin ne yapacaðýndan?
Uzaktan uzaktan izliyorum burayý okuyorum da artýk dayanamayacaðým.
Yok bir 5 yýl kalýn hisse de benim gibi ondan sonra görürüz. Yok tahtacý sen misin. Yok bu kadar laf söyleyeceðinize alýn hisseyi. Yok bilmem ne.
Ne kasýntý adamsýn ya? Sana ne birader? Ýsteyen istediði yorumu yapar.
Çok mu koydu milletin senin 5 yýlda yaptýðýn kârý birkaç haftada vur-kaç yaparak yapmasý? Durum böyleyse bu senin kerizliðin bence o kadar yýl enayi gibi kaðýdý taþýman.
Ha durum bu deðilse de millete sataþmayý býrak o zaman.
Tamam en kýral sensin. En aslan sensin. 10 kaplan gücünde hissenin aðýr abisi sensin anladýk.
Moral bozcak biþey yok. Gap kapattý. Bu kaðýt roketlemez. Mülayim mülayim yükselir. 3 ay sonra bakarsýn %60 prim yapmýþ. 21.94 ten alanlar da zarar etmez. Yýllardýr durmadan kar açýklayan ve karýný arttýran, rüçhan daðýtan bir firma. Kimse salak deðil.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Yer Ýmleri