Þu kaðýdý tanýyan berrs vardý.oda bu aralar hiç yazmaz oldu.bunu bilen birisi neler döndüðünü anlatabilirmi
SM-A305F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu kaðýdý tanýyan berrs vardý.oda bu aralar hiç yazmaz oldu.bunu bilen birisi neler döndüðünü anlatabilirmi
Tuborg, Anadolu Efes Türkiye bölümünün 2.5 katý FAVOK üretiyor...
Ayni sektordeki iki buyuk oyuncunun (ki sektorde baska oyuncu da yok) FAVOK leri arasýnda bu kadar fark olmasý oldukça ilginç...
AEFES, Döviz kredilerinin kur farklarýný SMM'ye yediriyor bile olsa 2.5 kat fark çok fazla...
Yurtdisi büyük biracilarda durum nasýl acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tüm baba kaðýtlar uçtu gitti.bu hala geriye sayýyor. 25 olsa ne.30 olsa ne.uyuz bu uyuz.bir þey olacagada benzemiyor.alali 6 ay oldum hala ayný .beersgold demiþti 5 yýldýr burdayým ne bilançolar gördüm diye adam cokkk haklýymýþ
Merak etme hala buradayým ve hala görmeye devam ediyorum. Emeklilik fonlarý bütün hisseleri POIP'e geçmeden elden çýktý. Belkide mecburiyetten ama sonuç çýktý. Kaldýk baþ baþa. Zaten likidite problemi olan hissenin likiditesi POIP sonrasý daha da azalabilir. (Olmasý gereken) O yüzden fiyatlama maalesef bir türlü istediðimiz gibi olmuyor. Beklenti veya beklediðimiz; bilanço, olasý temettü; belki bedelsiz bunun haricinde ekstra ne olabilir bilmiyorum. Varsa paranýz ve vaktiniz yatýrýmlarýnýzýn %5-10'u kadar 100.000 TL'yi geçmeyecek bir rakam için alýnabilir. Alým ve satým iþlerini mutlaka en az 5-10 parçada ve ayrý günde gerçekleþtirin derim.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
9 bin Var 17.53 maliyetli.kafaya koydum bekleyecem.
Yer Ýmleri