Fiyat çok makul gibi yarýn almayý dusunuyorum
Fiyat çok makul gibi yarýn almayý dusunuyorum
Bu akþam konsolide bilanço gelecek mi ? Gelir ise nasýl gelecek ?
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Bilanço da geldi. Eh iþte.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Türk Tuborg (TBORG, Pozitif): Þirket 2Ç2018'de 97,5mn TL ana ortaklýk net dönem karý elde etmiþtir. Þirket, geçen yýlýn ayný çeyreðinde 64,4mn TL ana ortaklýk karý elde etmiþti. 2Ç2018'de þirketin satýþ gelirleri geçen yýlýn ayný dönemine göre %20,3 artýþla 369,9mn TL olarak gerçekleþmiþtir. Diðer yandan, brüt kar ise ayný dönemler itibariyle %7,1 oranýnda artýþla 191,7mn TL olurken, operasyonel giderler %26,8'lik artýþla 118,8mn TL olmuþtur. Brüt kar marjý ise 2Ç2018'de %51,8 ile bir önceki yýlýn ayný dönemindeki %58,2 brüt kar marjýnýn altýnda kalmýþtýr. Esas faaliyetlerden diðer giderler 5,7mn TL artýþla 7,8mn TL olmuþtur. Diðer taraftan yatýrým faaliyetlerinden 2Ç2018'de 64,7mn TL gelir kaydedilmesi dönem karýnýn bir önceki yýlýn ayný çeyreðine göre yüksek gerçekleþmesinde ana etken olmuþtur. Þirket'in 2018 yýlýnýn ilk yarýsýndaki ana ortaklýk net dönem karý ise bir önceki yýlýn ayný dönemine göre %31'lik artýþla 158,1mn TL olmuþtur.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Ne sinir ettin be tborg.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin gibi hissenin...........
9,52 ile geldim çok kalmam giderim ..
Ateþ etme zamanýn gelmiþ.
Yer Ýmleri