destek olsun diye 7 tl den 5 tane shot aldým bakalým 6 aylýkta kar ne olacak...
destek olsun diye 7 tl den 5 tane shot aldým bakalým 6 aylýkta kar ne olacak...
Yine abuk subuk hareketlere baþladý...!
***TBORG*** TÜRK TUBORG BÝRA VE MALT SANAYÝÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***TBORG*** TÜRK TUBORG BÝRA VE MALT SANAYÝÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2017 Olaðan Genel Kurul Toplantýsý kararlarýnýn tescili
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2017
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2017
Karar Tarihi 22.05.2018
Genel Kurul Tarihi 19.06.2018
Genel Kurul Saati 13:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 18.06.2018
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe BORNOVA
Adres Kemalpaþa Cad. No:258 Iþýkkent / Bornova / Ýzmir
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ, Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçimi ve toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
2 - 2017 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
3 - 2017 yýlý Baðýmsýz Dýþ Denetim Kuruluþu Raporu'nun okunmasý,
4 - 2017 yýlý konsolide finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
5 - 2017 yýlý hesap ve faaliyetlerine iliþkin Yönetim Kurulu üyelerinin ibralarý hakkýnda karar verilmesi,
6 - 2017 yýlý kar daðýtýmý ile ilgili Yönetim Kurulu teklifinin karara baðlanmasý,
7 - Yönetim Kurulu üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapýlmasý, Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi,
8 - Yönetim Kurulu üyelerine ödenecek ücretin karara baðlanmasý,
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri uyarýnca Yönetim Kurulu tarafýndan Genel Kurul'un onayýna sunulmasýna kadar belirlenen Baðýmsýz Denetim Kuruluþu'nun genel kurul tarafýndan seçilmesi ve onaylanmasý,
10 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemelerine uygun olarak, Þirket tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler ile bu kapsamda elde edilmiþ olan gelir ve menfaatler hususunda Genel Kurul'un bilgilendirilmesi,
11 - Kurumsal Yönetim Tebliði uyarýnca, yönetim kurulu üyeleri ve idari sorumluluðu bulunan üst düzey yöneticiler için ücretlendirme politikasý ve bu politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi ve onaylanmasý,
12 - 2017 yýlý içerisinde yapýlan baðýþlar hakkýnda bilgi verilmesi,
13 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, idari sorumluluðu bulunan yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II.17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2017 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
14 - Dilek ve temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 2017 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Bilgilendirme Dokümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Þirketimizin 19 Haziran 2018 tarihinde yapýlan 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda aþaðýdaki kararlar alýnmýþtýr. 1.2017 yýlýna iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Konsolide Finansal Tablolarý onaylanmýþtýr. 2017 yýlý Baðýmsýz Dýþ Denetim Kuruluþu Raporu hakkýnda Genel Kurul bilgilendirilmiþtir. 2.Yönetim Kurulu Üyelerinin 2017 yýlý faaliyetlerinden ibra edilmesine karar verilmiþtir. 3. Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-19.1 sayýlý Kar Payý Tebliði kapsamýnda düzenlenen Kar Daðýtým Politikasý hakkýnda pay sahipleri bilgilendirilmiþtir. Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasý Mevzuatý, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve diðer yasal mevzuat hükümleri, Þirket ana sözleþmesinin kar daðýtýmýna iliþkin maddeleri ve Þirket Kar Daðýtým Politikasý dikkate alýnarak Þirket'in Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-14.1 Tebliði'ne uygun olarak ve Türkiye Muhasebe Standartlarý esas alýnarak hazýrlanan baðýmsýz denetimden geçmiþ 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarýna göre, net dönem karý olan 307.776.000 TL'den, 13.492.421 TL tutarýnda genel kanuni yedek akçe ayrýldýktan sonra 2017 yýlýna iliþkin net daðýtýlabilir dönem karý 294.283.579 TL olarak hesaplanmýþtýr. Þirket'in Kar Daðýtým Politikasý doðrultusunda net daðýtýlabilir dönem karýnýn %20'sine denk gelecek þekilde 58.856.716 TL tutarýnda pay sahiplerine brüt nakit kar payý daðýtýlmasý, 4.273.130 TL tutarýnda genel kanuni yedek akçe ayrýlmasý ve nakit kar payý ödemesine 25 Temmuz 2018 tarihinden itibaren baþlanmasý hususlarý kabul edilmiþtir.
4. Yönetim Kurulu'nun 8 üyeden oluþmasýna Yönetim Kurulu üyeliklerine Roni Kobrovsky, Joav Asher Nachshon, Aran Ernest Oelsner, Shlomo Graziani, Benjamin Haim Rotenberg, Damla Tolga Birol ile Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi olarak Metin Zavaro ve Tülin Karabük'ün 3 yýl süre ile seçilmelerine karar verilmiþtir.
5. Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin her birine yýllýk brüt 10.000 ABD Dolarý huzur hakký ödenmesi diðer Yönetim Kurulu üyelerine katýlým hakký olarak ücret ödenmemesi kabul edilmiþtir. 6.2018 yýlý için Baðýmsýz Dýþ Denetim Firmasý olarak Pwc Baðýmsýz Denetim ve SMMM A.Þ'nin seçilmesine ve onaylanmasýna karar verilmiþtir. 7.Sermaye Piyasasý Kurulu mevzuatý çerçevesinde Þirket tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler ile bu kapsamda elde edilmiþ olan gelir ve menfaatler hususu hakkýnda Genel Kurul bilgilendirilmiþtir. 8. Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda yönetim kurulu üyeleri ve idari sorumluluðu bulunan yöneticiler için hazýrlanan ücretlendirme politikasý konusunda Genel Kurul bilgilendirilmiþtir. Ayrýca, 2017 yýlýnda bu politika kapsamýnda yapýlan ödemeler kabul edilmiþtir. 9. 2017 yýlýnda herhangi bir baðýþ yapýlmadýðý konusunda ortaklara bilgi verilmiþtir.
10.Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, idari sorumluluðu bulunan yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesine karar verilmiþtir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 23.07.2018
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 TT 2017 Olagan GK Toplantý Tutanaðý.pdf - Tutanak
EK: 2 TT 2017 HAZIR BULUNANLAR LÝSTESÝ.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2017 yýlýna iliþkin Olaðan Genel Kurul Toplantýsý kararlarý 23.07.2018 tarihinde Ýzmir Ticaret Sicili Müdürlüðü tarafýndan tescil edilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/697152
BIST
(23/07/2018 - 16:39:22)
Ne olacak bu hissenin hali [emoji848]
VIA_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço nezaman açýklanacak
Benden bu kadar size bol þans an itibariyle tüm hisseleri satmýþ bulunmaktayým. Zarar büyük
Bu kaðýt kar açýklasa ne çýkar..13 lerden kaðýdýn geldiði yerlere bak..Birde zarar açýklasa neler olurdu..Y.t.d.
Yer Ýmleri