-

Originally Posted by
tekinn
Bu kadar güzel kar ve temettüye rağmen tavan bile olamadı...! Ne dandik kağıtlar tavan tavan gidiyor..! Y.t.d.
Ahhh ah dokunma yareme.... 5 yilmi oldu 6 yilmi oldu tavan gormeyeli hatirlamiyorum bile artik.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
orhan976
Ahhh ah dokunma yareme.... 5 yilmi oldu 6 yilmi oldu tavan gormeyeli hatirlamiyorum bile artik.
SM-N960F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen dostum aynen...Eksi kapatmasa bari...Nerden nerey geldi..!
-
Olmuyosa zorlamanın alemi yok bence kottan çıksada oda bizde kurtulsak.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Vallahi ne yapacaksa yapsın artık...Beklemekten gına geldi yaaaa..!
-
Arkadaşlar merhaba 10 tl den alınır mı temettüye kadar temettüyü almak için ne zaman satmam lazım. Hedef beklentileriniz nelerdir?
-
Temettü miktarı ve tarih genel kurulda onaylanacak. Nisan ayında da dağıtılıyor bir değişiklik olmazsa. Ama vergi açısından bakarsan, fiyatın da o zamana kadar artmayacağını düşünüyorsan temettü sonrası almak daha mantıklı olur. Sonuçta sermaye kazancından yatırım ortaklığı hissesi değilse vergi alınmıyor, ama kar payından 15% alınıyor.
Yani şöyle:
10 tane 10 liralık hisse, 1.6 temettü dağıttığı için fiyatı 8.4 oluyor. senin elindeki miktar: 1.4 + 8.4'lük hissen ile 9.8*10 (yaklaşık 20 kuruş hisse başı vergi) . Temettü sonrası hisse alırsan vergi ödemiyorsun. Yanlış söylüyorsam düzeltirler. YTD
-
bu temettü ile bile 10 u geçmekte zorlanıyor boşuna bekliyoruz sanki
-
3 lotla 1030 dan 1034 e çıkardım 2 lotla 1034 den 1025 e indirdim ne hoş (: hacim yukseliyor ama kademeler boş istedikleri fiyattan al ver yapıyorlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri