Günah hisse ya bira sektörü diye kimse almýyor satmýyor .
Günah hisse ya bira sektörü diye kimse almýyor satmýyor .
Son iki haftada topladýk burdan devam halka açýklýk az mal toplu temel saðlam sadece sebat e oda bende var 50 liraya satýþ koydum
Allah affetsin diye baslayasim geldi forumu okuyunca benden baska duzenli toplayan yok sanirim besimi iptal ettim tum parayi buraya yatirdim ayrica sigarayi biraktim bes + sigara parasiyla elimden geldiðince her ay uzerine koyup aliyorum uzun vadede umutluyum yasayip gorecegiz
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***TBORG******KENT******DOKTA******AKMGY******QNBF B******KLNMA******CRFSA******CMENT******QNBFL***** *SNPAM*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu )
Ýlgili Þirketler [QNBFB, QNBFL, KENT, KLNMA, CMENT, AKMGY, CRFSA, SNPAM, DOKTA, TBORG]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Borsamýz Yönetim Kurulu'nun 10/09/2020 tarihli kararý ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 14/09/2020 tarihli onayý kapsamýnda, Borsamýzda iþlem gören ve fiili dolaþým oraný %5'in altýnda olan Þirketler Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnabileceðinden, halihazýrda fiili dolaþým oraný %5'in altýnda olan QNB Finansbank A.Þ., QNB Finans Finansal Kiralama A.Þ., Kent Gýda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Þ., Türkiye Kalkýnma ve Yatýrým Bankasý A.Þ., Çimentaþ Ýzmir Çimento Fabrikasý T.A.Þ., Akmerkez Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ., Carrefoursa Carrefour Sabancý Ticaret Merkezi A.Þ., Sönmez Pamuklu Sanayii A.Þ., Döktaþ Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Þ. ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Þ.'ye 01/01/2021 tarihine kadar fiili dolaþým oranlarýný %5'in üstüne çýkarmalarý için süre verilmesine, bu tarihe kadar fiili dolaþým oranýný %5'in üstüne çýkarmayan þirketlerin 01/01/2021 tarihinden itibaren paylarýnýn Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnarak iþlem görmeye devam edebileceði konusunda uyarýlmalarýna karar verilmiþtir. Bu kapsamda Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnacak þirketler fiili dolaþým oranlarýný %5'in üstüne çýkarmalarý halinde ilgili pazara alýnabilecektir.
Evet burada kapandý
Hacim 700.000 gecti toplam dolasimdaki hisse sayisi 13 milyon yuzde 80i toplu olsa gun sonu her 13 hisseden 2 si el degistirir sonsuza kadar tahtayi baskilayamaz ytd
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son haberin hisseye etkisinin iyi olacaðýna dair yazýlar okudum. Ýnþallah öyle olur.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Nerede okudunuz bilmiyorum 3 yol var ya bu açýklýkla devam edip piyasa öncesine girer bu þirket için iyi olmaz yani prestij açýsýndan ya açýklýðý artirir bu olumlu hem burda kalýr hem tahta yukarý sürülür yada kottan cikiyorum der bu daha da olumlu çaðrý fiyatý falan örn Marshall falan bugün kalkýnma tavan oldu ama diðer çok gidenler taban bu hiç gitmedi zaten karýna göre ucuz biraz borçlu 9 aylikta yaz etkisi bilanço iyi gelir
Beyin jimnastiði
Yer Ýmleri