Sent from my iPhone using Tapatalk
Holding'ten Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na yapýlan açýklamada "Þirketimiz portföyünde yer alan CarrefourSA paylarýndan 2.500.000,00 TL nominal deðerli kýsmýnýn Merkezi Kayýt Kuruluþu nezdinde*Borsada iþlem gören niteliðe dönüþtürülmesi ve akabinde bu paylarýn tamamýnýn veya bir kýsmýnýn ikincil piyasada ve/veya borsa dýþýnda üçüncü kiþilere satýlarak CarrefourSA paylarýnýn fiili dolaþým oranýnýn yüzde 5'e yükseltilmesine karar verilmiþtir" ifadeleri kullanýldý.
MI MAX 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayni þeyi yaþayacaðýmýzý düþünüyorum da haftaya mý sonraki haftayamý bunu gerçekleþtircek artýk hayýrlýsý diyelim..Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada islem gören paya dönüþtürmesi yeterli. Satmalarina da gerek yok hemen. MI MAX 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#tborg a kýzýyordum þu %5 muhabbetine kayýtsýz kalýyor diye. Bloomberg de duydum ki ilk gün pöip de serbest majda açýlacakmýþ hiç dakunmayýn tuborg yetkilileri.
Twitter da bugün böyle bir mesaj var.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri