adamlarin niyetini bilmiyoruzki kottan cikmak isterse hisseyi surekli baskilar zaten borsadan cikmak icin %5 kozu ellerinde. fonun bu mallaraini alanlarda patronlar elbette
adamlarin niyetini bilmiyoruzki kottan cikmak isterse hisseyi surekli baskilar zaten borsadan cikmak icin %5 kozu ellerinde. fonun bu mallaraini alanlarda patronlar elbette
Evet,aslýnda piope girmeyeydi iyiydi, ne güzel takýlýyordum, dün bir.miktar býrakmak kaydýyla bende çýktým,kimseyi rahatsýz etmez biraktiðim,
Teknoloji,gýda ile devam.
Iyide kazandýrdý trede ederek,sevgili yýllanmýþ tahta sahibi,milyarým yok ama hakkýný helal it,ben den alandan benden çok kazansýn,,
17/09/2020 ve 18/12/2020 tarihli Borsamýz duyurularý çerçevesinde, fiili dolaþým oraný %5'in altýnda olan QNB Finansbank A.Þ., QNB Finans Finansal Kiralama A.Þ., Kent Gýda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Þ., Türkiye Kalkýnma ve Yatýrým Bankasý A.Þ., Çimentaþ Ýzmir Çimento Fabrikasý T.A.Þ. ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Þ.'nin paylarý 04/01/2021 tarihinden itibaren Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'nda Tek Fiyat iþlem yöntemi ile *iþlem görecektir.
*
Ýlgili paylar 04/01/2021 tarihinde, 31/12/2020 tarihinde oluþan kapanýþ fiyatý üzerinden hesaplanan baz fiyat ile iþlem görmeye devam edecektir.
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
latformda iþlemlerin baþlayacaðý ilk gün, ortaklýk paylarý serbest marj ile iþlem görmeye baþlar,
iþlem gerçekleþinceye kadar serbest marj uygulanýr. Ýlk iþlemin gerçekleþmesini izleyen tek fiyat
seansýnda, bir önceki iþlem fiyatý üzerinden baz fiyat tespit edilir ve fiyat marjý uygulanarak fiyat
deðiþim sýnýrlarý hesaplanýr. Fiyat deðiþim sýnýrlarýnýn hesaplanmasýnda kullanýlacak fiyat marjý
% 20’dir.
Tek fiyat yöntemi geçerlidir.
Kredili alým iþlemi veya açýða satýþa konu olamaz.
Belirli bir anda oluþabilecek açýk takas pozisyonunun %100’ü oranýnda özkaynak bulundurma
þartýna tabii olup, teminat alýnmaksýzýn emir kabul edilemeyecektir.
Kredili alým, açýða satýþ, ödünç alma veya ödünç verme iþlemlerinde öz kaynak olarak kabul
edilmeyecektir.
Brüt takas uygulamasýna tabii olacaktýr.
(Ayrýntýlý Bilgi : http://www.spk.gov.tr/duyurugoster.a...0&subid=1&ct=c )
Tek Fiyat Ýþlem Yöntemi
Emir toplama aþamasýnda kabul edilen emirlerin, bu süre sonunda en yüksek miktarda iþlemin
gerçekleþtiði fiyat seviyesinin hesaplanýp, tüm iþlemlerin bu fiyat seviyesinden gerçekleþtiði iþlem
yöntemidir.
Gün içi senet emir iletimine açýk olacak fakat fiyatlar görülemeyecektir. Emir toplama aþamasýnda
girilen emirlerin karþýlaþmasý sonucu, tek fiyat oluþtuktan sonra görülebilecektir.
Tek fiyat oluþan saatler özetle ;
09:30/12:25/13:25/17:25/17:35 Tek fiyat
17:35 te belirlenen tek fiyattan da 17:38- 17:40 arasýnda da iþlem görebilir.
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artýk film baþlýyor.ya aþaðý ya yukarý bir çizgi izleyecek.kalbimiz sakin sakin bekleyecez.
SM-A305F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de aslýna bakarsaniz AEFES dolar bazlý çok ucuz seviyelerde olunca yatýrým yapýlýr mý diye araþtýrýnca TUBoRG'u farkettim.
Tuborg TL bazlý primli görünse de Usd olarak bakýnca artan pazar payi-ciro ve karlýlýðýna göre yerinde saymýþ, fazla deðerlenmemiþ gibi geldi gözüme.
Yalnýz, ayný üretimi yapan iki þirketin FAVOK'leri arasýnda niye daðlar kadar fark olduðunu da hala anlayabilmiþ deðilim.
Asilar etkisini gosterip yaza Pandemi sona erecek olursa her iki hissede de kalýcý büyük yatýrým yapýlabilir diye düþünüyorum. Yine de TUBORG, lot sayýsýnýn düþüklüðü ve mevcut çarpanlarýyla AEFES'den biraz önde gibi...
Yer Ýmleri