Vergi dairesi 89 Milyon küsür gelmiþ.
SPK da 135/150 Milyon arasý atmasyon gelebilir.YTD.
Vergi dairesi 89 Milyon küsür gelmiþ.
SPK da 135/150 Milyon arasý atmasyon gelebilir.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Dostlar doðruyu konuþmak gerekirse þirket bizim kazanmamýzý istemiyor.. bilanço desen son gün son saat gelir, þirketi ararsýn cevap alamazsýn, temettü dersin küfür gibi kar payý görürsün.. ttb yönetimi malesef yatýrýmcý dostu deðil. Bistten Çýkacaksan çýk kardeþim. 1 seneden fazladir tahtadayýz günlük hacim 200bin tl ayýp yahu.
Temettu bereketli olsun;)
ne bok yemeye olaðan üstü genel kurul yaptýnýzki?
Açýklama fos
Anlayan beri gelsin![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kendi adýma; þirket de saðlam olduðundan-bilanco ve kârlýlýðý iyi oldugundan-takastaki lot sayýsý fazla olmadigindan kendimce güçlü bir alým yaptým. 1 yýldýr da bekliyorum. Nominal olarak da reel olarak da zarardayim. Ama POÝP'de hisse beklemesi biraz kolay oluyor.
Niyeyse hisseler sen satmayinca bir yere gitmiyor.Tahtayi etkileyecek kadar zaten para da lot da yok ama yine de oyunun kuralý maalesef bu ..
3. Ceyrek bilanço beklentim oldukça olumlu..
Genel endekste büyük bir olumsuzluk olmadikca bu yýlýn dibini gordugumuzu düþünüyorum.
Bilanço beklentisi satýn alýnmaya baþlayýnca fiyat artýk buralarda kalmaz diye düþünüyorum.
Ben de aþaðý yukarý sizinle ayný durumdayým. Þirketin finansal durumlarý ve karlýlýkta hiç bir sorun yok hatta mükemmel, önemli olan bu. Bu piyasanýn (PÖÝP) ve sýð hisselerin, benim tecrübeme göre genel sorunu bu, uzun bir süre hareketsiz kalýp, býktýrýp, birden hareketlenebiliyor. Aslýnda yerine göre bu durum avantaja da dönüþebiliyor, biriktirmek için. 2021 veya 2022 de yüksek temettü verme ihtimalini de es geçmiyorum, þayet ek bir yatýrým düþünülmüyorsa. Y.T.D.
Piyasada cok kabul goruyor urunleri...girdigim yerlerde hep gozlemliyorum;)
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri