karadeliðin fotoðrafý çekildi...bizimkiler hala oy saymaya devam ediyor...
https://www.youtube.com/watch?v=H6a5Hbd59AA
karadeliðin fotoðrafý çekildi...bizimkiler hala oy saymaya devam ediyor...
https://www.youtube.com/watch?v=H6a5Hbd59AA
spek bulanýk siyesi ortamdan da yararlanýp çamaþýrýn suyunu sýkacaktý...bilanço öncesi iyice dökme niyetinde idi...bu anlamda tahtanýn sýð olmasý da iþine geliyordu...ancak aga oyunu bozdu...saðlam alýþlarla gelen agayý gören spek tahtayý yukarý çekmek zorunda kaldý...aþaðý salsa aganýn dadanacaðýný bildiði için tahtayý yukarýda tutuyor çakal spek...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yesinler birbirlerini anladilar mal kiymetli...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
hisse düþerken herkes kýrýn mýrýn ediyor da hisseyi beðenmiyor..ama durdonun kýymetini bilen biri geldi mi birden bire deðeri anlaþýlýyor...bu durdo yeni durdodur...bunun ilk önemli tescili 2019 yýlý birinci çeyrek bilançolarý olacaktýr...bu yýl içinde 300-400 milyon tl cirolara vede 40-60 milyon tl kara ulaþmasýný bekliyoruz...her yýl büyüyen ihracatçý ve önü açýk bir þirket var karþýnýzda..
bu karý yapacak hissenin deðerini de artýk aðalar hesaplasýn...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
durdoya bir kapanýþ yorumu yapayým...aslýnda görünen köye kulavuz gerekmiyor ama yine de merak edenler için yapalým..
durdo güzel bir iþlem hacmi ile aðýrlýklý ortalamasý olan 6,23 ün çok üzerinden 6,34 ten bir kapanýþ yaptý..bu rakam bir önceki çýkýþýn direnci idi..bu gün durdo 6,37 i de görüp oradan kapanýþ yaptý...endeksin %1,14 düþtüðü bir günde durdo neredeyse gün içinde gördüðü en yüksek yere yakýn bir yerden kapanýþ yaparak vede %5 prim yaparak alýcýlarýn ne kadar da iþtahlý olduðunu gösterdi...
durdo hem bilanço beklentileri ile hem de kendi dinamiklerine göre hareket ederek ,endeksten pozitif ayrýþtý...durdonun bu kapanýþý bundan sonraki günde de pozitif davranacaðýný iþaret ediyor..
durdonun ilk hedefleri 6,50 psikolojik direnç seviyesi ,hatta biraz daha yukarýda 6,61 düþen trend direncidir....burayý aþacak olursa 7,00 bolinger bandý üst direnci var...buranýn da üzerinde 7,52 geçmiþte çýkarken takýldýðý çok güçlü bir direnç var...eðer ki burayý da aþabilirse 8,00 daki geçmiþ yükseliþ trendi alt desteði direnci var...
teknik açýdan baktýðýmýzda rsi hala 50 referans çizgisinin altýndadýr yani hala diplerinde sayýlýr...önceki çýkýþ zirvelerini oluþtururken rsi 86 seviyelerini görmüþ ve oradan dönüþ olmuþtu...rsi yi referans alacak olursak hala çýkýþ için ciddi bir yol var...
bakalým durdo nereye kadar çýkabilecek ?? bende çok merak ediyorum...
Spekle boy ölçülmez bence.... Aga biraz orta ölçekli ama durdo tahtasý icin kuvvetli sayýlýr... Burda aðanýn önemi kaðýdý yok yere sýg hacimle basýp mal toplama planýný bozmasý... Aga portföyünü bu yönde deðerlendiriyor daha cok... Yoksa ki portföyünü hisseye koyup beklemeye kalksa agada cephane bittiðini anlayan spek yine tahtada fýrýldak çevirmeye çalýþacak...
Kýsacasý Aga ihtiyatlý davranýp spegin kaðýtta operasyon çekmesini engelleyerek kaðýdý yukarý sürmesine vesile oluyor... Eli öpülesi ky dostu aga
Þimdilik az bi muktarla aranýza yeniden döndüm bol kazanclar dilerim☺
Yer Ýmleri