https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=DURDO
Bu linkten bakabilirsiniz...tabi yýl yýl butondan deðiþtirme yaparak...aslýnda kabaca bakýp söyleyebilirim de..
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=DURDO
Bu linkten bakabilirsiniz...tabi yýl yýl butondan deðiþtirme yaparak...aslýnda kabaca bakýp söyleyebilirim de..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
2018...119 mil
2017....77,3 mil
2016....58,1 mil
2015....51,3 mil
2014....44,3 mil
2013....46,1 mil
2012...46,1 mil
þirket 2015 yýlýndan itibaren ihracatta agresifleþmeye baþlamýþ...sanýrým fransýzlara hisselerin %33 ü satýldýktan sonraki tarihlere denk geliyor...fransýzlara hisse baþý 2 eurodan satýldýðýný hatýrlýyorum....kimileri 3 euro diyor ama benim bildiðim 2 eurodur...2 euroda þu anda 13 tl dir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Buradaki bilgilere göre daha çok içki ve çikolata segmentine üretim yapýyormuþuz...
Ayrica ürettiðimiz gloss green adindaki teknoloji sayesinde plastik ihtiva etmeyen ve parlak görünümlü ve yüzde yuz geri dönüþümlü karton ambalaj üretmeyi baþarmisiz......
https://www.lgr-packaging.com/en/par...ran-dogan.html
PREMIUM PAKETLENMEDE UZMAN
Duran DoðanTeknik teknik bilgi ve donanýma sahip olan Duran Doðan, tüm dünyaya ihracat yapmaktadýr.
Alkollü Ýçecekler ve Çikolata / Þekerleme pazarlarý. Ürün portföyü çok çeþitlidir: sunta katlanabilir kartonlar, lamine kutular, sert kutular.
Duran Doðan, ambalajý geliþtirmek için geniþ bir teknik çözüm yelpazesine sahiptir:
geleneksel ve UV ofset baský,
seçici, dokulu, incili, yumuþak dokunuþlu vernikler ...,
Sýcak folyo baskýsý,
metallization,
film laminasyon
pencere yamasý,
kabartma
Karmaþýk yapýþtýrma,
laminasyon.
Þirket ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSC, BRC, Sedex sertifikalýdýr.
GLOSS & GREEN®: DURAN DOÐAN'DAN YENÝLÝK!
Duran Doðan - Parlak ve YeþilBulan Doðan tarafýndan geliþtirilen bu folyo olmayan metalizasyon iþlemi, mükemmel bir parlaklýkla mükemmel bir metalik veya holografik görünümün paketlenmesini saðlar, oysa çevre dostudur: malzeme çok ince metalik bir tabaka içerir ve plastik folyo, böylece geleneksel bir karton malzeme olarak geri dönüþtürülebilir.
Bu teknoloji, çevreye duyarlý þirketler için ambalajlarý için katma deðer arayan mükemmel bir çözümdür!
LGR PAKETLEME ÝLE ORTAKLIK
Þubat 2013'te LGR Ambalaj ve Duran Doðan yeni bir iþbirliðinin baþladýðýný duyurdu: LGR, Türk ambalaj uzmanýnýn referans ortaðý oldu.
Her iki þirket arasýndaki iliþki 2013'ten çok önce baþladý ve Duran Doðan ile LGR arasýndaki sinerjilerin açýk olduðu görülüyor. Fransa'da Premium pazara adanmýþ bir satýþ temsilcisine sahip olan Duran Doðan, bu segmentteki konumunu güçlendirmektedir. Þirket ayrýca, özellikle uluslararasý ve çok sahalý müþterilere yönelik olarak Avrupa'daki LGR Ambalaj statüsünü de güçlendirmektedir.
Kingsailor kardeþ verdiðin linkin tümünü türkçeye çevirdik...çýkan bilgiler bunlardýr...
Yer Ýmleri