ben þimdi þirket ile görüþmek istedim ama toplantýdaydýlar..telefon numaramý verdim bana geri dönüþ yapacaklar...bu bilançoyu sormak istiyorum..bakalým neler söyleyecekler ??
ben þimdi þirket ile görüþmek istedim ama toplantýdaydýlar..telefon numaramý verdim bana geri dönüþ yapacaklar...bu bilançoyu sormak istiyorum..bakalým neler söyleyecekler ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
þirketi aramamdaki neden bu bilançonun böyle gelmesinin nedenlerini öðrenmektir...yoksa þu anda alým yapmak istediðim için yorum yapmýyorum..yalnýz durdo her zaman beðendiðim bir hissedir..her zaman olasý bir alýþ için radarýmda olacaktýr..ama þu anda blcyt ile meþgulum ...blcyt tam da tahmin ettiðim gibi bir bilanço yolladý..þimdi blcytýn ederine gitmesini bekliyorum..
ederine gittikten sonra vakti geldiðinde deðerlendirmeler yapacaðým....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
umut tacirliði yapmamak lazým. þirketin içinde olmadýktan sonra yazdýklarýnýz tahminden öteye geçmez. kimsenin vebalini almayýn. herkes kendi iradesi ile alým satým yapmalý. adam sana iyi der kendisi bir taraftan satar sanal ortamda kimseye güvenmeyin. þu an ekonomik kriz var. bu ortamda borsaya yatýrým yapmak cesaret ister.
Þahsýma kaçan can yaksada, büyük baðlantý yapanlarýn vay haline... Durdo yöneticileri derhal bu yarayý tedavi etmek için çalýþmalara baþlamalýdýr...
Vay be hala taban çözülmedi ne mal varmýþ millette ver ver bitmiyor...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Tabanda 104.000
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri