9 kapatýrsa benim lotum artar, hemen bulaþýrým...![]()
Bana etkisi oluyor overalim artýyor 9 lira ile 12 lira arasýnda 3 lira farkla kredili oraným artýyor limitim daha fazla açýlýyor ilave baþka senetler almam için yer çýkýyor..
Bugünkü iþlemler þöyle tacirler satýþta aybasýndan buyana olan takasta tacirlerin malinda bi azalma yok yatirim fonlari 56 bin artida yani benim anladigim belirgin bir satýcý yok çoðu iþlem biraz milleti dökmek için sað cep sol cep gibi göźükuyor ..ytd.
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son ýrmak kuruduðunda, son aðaç yok olduðunda, son balýk öldüðünde; beyaz adam paranýn yenmeyen bir þey olduðunu anlayacak.
Esas olan hissenin hareketleri deðil þirketin harekeleridir.
Hissenin hareketleri sizi yanýltabilir. Þirket doðru yolda ise yani üretim ve satýþlar büyüyorsa hisse hareketlerine bakýp enseyi karartmamak gerekir.
Son donemde o kadar dususler oldu ki, saglam durunca durdo onu satip diger kagitlarinda maliyet dusurmek isteyen yatirimcilar veya fonlarin satisi var. zor gunde dimdik ayakta duranda mi yoksa dustugu icin maliyet yapilmaya calisilan kagitta mi kalmak daha dogru?!! Cok yakinda cevabi aliriz dostlar hic merak etmeyin
Sent from my iPhone using hisse.net
Tahta kademe toaf deðiþik çoðu zaman kademeler arasý 20 kuruþ civarý boþluk olabiliyor 10 lira üzerinde tutunamadý hacim desen zayýf sanýrým alýcýyý bulabilseler verirler kapanýþlara yakýn yukarý yapýyor ya aldanmamak lazým cuzi ufak lotlarla bilançolar ne zaman
Yer Ýmleri