bu akşam kapa haber düşebilir
bu akşam kapa haber düşebilir
Beklenen iyi bilançolar önceden beklenti satın alındığı için satış yiyiyor...çıkış yapabilmek için süpriz çok iyi kar açıklamak lazım..
Açıkçası durdodan bunu bekliyorum..durdo şu ana kadar beklentilerimiz dahilinde hareket etti...endeksin tersine Son iki aydır çıktı. .bilancoyu 6.00-7.00 aralığında karşılıyor. .geriye altın vuruş kalıyor. .bu son beklentim izi de karsilarsa ihya oluruz. . ☺☺
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Onun icin nolur nilmaz diye portfoyumun tarzıyla aldım.düşerse Paçal yapmak icin
Cukarsada oldugu kadar Allah bereket versin diyecem
Tahtadaki lotlari gördünüz mu?
Hah desen anca 200 lot işlem olur gerisi yok
Bu kışta hapsolduk bu kâğıtta
Nisan baharı bekleriz zahar![]()
Eğer olurda kâğıt yukarı firlarsa ancak gunlukculere yikariz kağıdı.herkes full kâğıtta sen ben alacak halumiz yok,
İnşallah musterimiz gunlukcumuz cok olu yarin![]()
tOPİKDE bi ara bi arkadaş yazmıştı bilanço olumlu da olsa olumsuz da olsa kağıt düşer diye aslında tah başından beri düşüncem öyle mantığım durdonun bilançoyu beklediği ve bilançosu gelen bi çok kağıtta olduğu gibi düşeceğini hissiyatım bekle gör ne oluyor dıye arada yaptığım ufak tefek işlemlerin haricinde bekledim inş iyi olur ne diyeyim geçen yeni bi üye ihtiyacımız var yazmış tamda öyle umarım sevinenlerden oluruz iyi akşamlar
Yer İmleri