Belirli bir zaman geçtikten sonra sayfa silme iþlerinden anlamýyorum.....sizle ilgili yazýda onur gurur kýrýcý bir durum yok...itham var...
Bu sayfalarda....iddialý yazý koyan her kiþi....ama öyle ...ama böyle....aktif yada pasif pazarlamacýdýr....bunda gocunacak bir þey yok....
Nüans....iyiniyetli olmak....iþ kanuna...vicdana kalýrsa...bu sayfalardaki bir çok yazý...her türlü aðýr suça girer....ben yatýrým uzmanýyým.....1985'den beri aktif olarak bu camianýn içindeyim....
Bu camiadaki kadar aþþaðýlýk adam hiç bir yerde bulamazsýnýz....kapitalizm'in Allah'ý para olmuþ...bir çok kiþi için....!!!!!
Ýþin kötü tarafý...bu güzel ülkemizde...kapitalizm'in en aþþaðýlýk olaný uygulanýyor ....
VAHÞÝ KAPÝTALÝZM.....!!!!!!
Ben hissenin aþýrý boçluluðundan bahsettim....kimseye al-sat demedim....kimseye hakaret...onur gurur kýrýcý durumda yok...iddialý yazý koyanlarýn sorumluluðundan bahsettim....bu sayfalarda hergün her daim...hisse ile ilgili yazý koymak...rakkam vermek..
Dolaylýda olsa hisse pazarlamaktýr....nihayetinde herkes pazarlamacýdýr....önemli olan dürüst olmak...iyiniyetli olmaktýr...

Alýntý yaparak yanýtla
þaka bir yana bekleyip görcez ben anlamam teknik falan kendimce biþeyler analiz edip nasibimi bekliyor olacaðým herkes gbi..

Yer Ýmleri