Originally Posted by
lokasyon
Keko dostum 6,98 den bi miktar vermiştim onunla geri almadım yeniden beklemek zor olur kalanı henüz vermedim kısa sürede olsa zamanım henüz var artık şansımıza nasip kısmet durdo iyi bi kağıt bol şans Arkadaşlar, fakat bir şey fark ettim gedza denen lanetli kağıtla durdonun tahtasında yanılıyorda olabilirim sanki aynı kişiler var gibi..
aynı kişiler var ise o zaman neden birisi lanetli bir diğeri de uçuyor ?? gedzada olup da burada olanların olduğunu da biliyorum..söylediklerinizin önemli bir kısmı doğrudur...ama ikisinin arasındaki hareket farkını beklentilerinin büyüklük farkına bağlıyorum...ikinci bir konuda durdoyu bir çok güçlü kişiler birlikte taşıyor...sadece yük bir iki kişinin omzunda değil..üçüncü bir faktör de durdonun derinliği daha fazla...ve tabiki reytingi de daha yüksek...yatırımcılar daha çok durdoyu tanıyor...
durdoda bir çok güçlü kişinin hisseyi taşıması sırasında herhangi birisi realize yapsa bu durdonun fiyatı üzerinde geçici bir baskı oluşturur...çıkanın yerini rahatlıkla bir başkası alabilir....veya komple ky bu hisseyi kaldırma gücü bulabilir..buda olası süpriz güzel bir bilançoda olası çıkışların daha sağlıklı olacağını ve hedefe daha rahat gitmesini sağlayacaktır....yeter ki süpriz güzel bir bilanço gelsin...
her zama söylüyorum ..güzel bilanço bala benziyor diye...bu bal da her türlü yatırımcıyı kendine çekiyor..traderi de geliyor ,kısacısı da ,çorbacısı da ,orta vadecisi de uzuncusu da...herkesin hedefi farklı oluyor...eninde sonunda da hisse çıkıyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri