endeks %0,90 ekside ama durdo 7,14 fiyatý ile %2,74 artýda...birilerinin galiba bir acelesi var...![]()
endeks %0,90 ekside ama durdo 7,14 fiyatý ile %2,74 artýda...birilerinin galiba bir acelesi var...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
hani teknik sat diyordu yahu ??? ne oldu bu tekniðe ???
temel beklentilerine dayanarak çýkan hisselere teknik gömlek giydirmek ayýptýr diyorduk..bir uyar , iki uyar ama üçüncü de hisseyi elinizden kaçýrýrsýnýz...sonrada çok sýkýcý bir þekilde hisseyi trübünde hayranlýkla izlersiniz...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
birileri bilançoyu içerden sýzdýrdý galiba...zirvelerden kararlý almak herkesin harcý deðil...bir þeyeler var..bakalým ardýndan neler çýkacak ??
yalnýz beklediðim ciro (85-90 milyon) ve karlar (16-25 milyon net) gelirse ???? bu hisseyi çift rakamlarda da zapt etmek mümkün olmaz...tabi bunlar benim hayallerimdir ...bilgi ve tecrübelerimin bana fýsýldadýðý þeylerdir...sakýn tavsiye olarak algýlamayýn dostlar...algýlamak istiyorsanýz keçilerini kaçýran birinin sözleri olarak algýlayýn yeterlidir...
Aynýsýný bugün hisseyi izlerken düþündüm genelde alanlarda malý 10 küsurda boþaltmayý planlýyor. O zaman kim alacak, by alýrsa hissenin buralarý bile ucuz kalýr mý, hiç belli deðil, þaþkýnlýkla izliyorum. Bir þeyler var bakalým. En kötü dönüþte çýkarýz, kimse yorumlara bakýp etkilenmesin aman![]()
Türkiye Bankalar Birliði Baþkaný Hüseyin Aydýn "Makro göstergelerde güçlü bir dengelenme var. Öncü göstergeler baharýn gelmekte olduðunu müjdeliyor" dedi. 01 Þubat 2019 Cuma, 16:08 Güncelleme: 01 Þubat 2019 Cuma, 16:11
Türkiye Bankalar Birliði Baþkaný Hüseyin Aydýn "Makro göstergelerde güçlü bir dengelenme var. Öncü göstergeler baharýn gelmekte olduðunu müjdeliyor" dedi.
https://www.bloomberght.com/haberler...dengelenme-var
Yer Ýmleri