Sn algun cogu arkadaþ burda muhasebeci degil bende dahil ve ikinci aciklamada yapmiþsin þirket le ilgili ....Bilgilendirmeden benim kafam karisti þirket için olumlumu olumsuzmu hiç bisey anlamadim.
Sn algun cogu arkadaþ burda muhasebeci degil bende dahil ve ikinci aciklamada yapmiþsin þirket le ilgili ....Bilgilendirmeden benim kafam karisti þirket için olumlumu olumsuzmu hiç bisey anlamadim.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bazen de satýþ yapýldý açýklamasý ile korkutma yaptýktan sonra hisseyi güzel alýyorlar...bence kiþilere ve kurumlara odaklanmamak lazým...kiþilere odaklanacak olursak ben çin atasözünü hatýrlatmak isterim..hani küçük kafalar kiþileri tartýþýr diye...biz olaylara odaklanalým...þirket cirosu ve karý ile yepyeni bir þirket olmuþ mu olmamýþ mý ?? cevap : evet olduðuna göre sýkýntý yoktur..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
satýþ iþlemi
kaça yapýlmýþtýr
kime yapýlmýþtýr
belki
sag cep sol ceptir
önemli olan kimin aldýgýdýr
27/02/2019 DÝKRAN ACEMYAN DURAN DOÐAN BASIM 828.983,75 657.578,75 5,00% 3,97%
file:///C:/Users/dunya/Downloads/27022019%20KAP%20Bildirim.pdf
kap haberi budur..828 bin lottan 657 bin lota düþmüþ miktarý...171 bin lot satýþ olmuþ....þirketteki payý %5 ten ,%3,97 e inmiþtir..bu miktar çok da yüksek deðildir..bizim ciðerci arkadaþta dahi geçmiþte o kadara yakýn lot vardý diye hatýrlýyorum..ki aramýzda bu miktardan çok daha fazlasý elinde olanlar var...
adama belki de lazým olduðu için bizim bilmediðimiz bir nedenden satýþ yapmýþtýr veya zorunda kalmýþtýr..dediðim gibi kiþilere deðil olaylara odaklanmak lazým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Satýþý acemyan yapmýþsa eðer bu hiç te güzel bir durum deðil, yýllardýr 10 lira verseler vermem diyen adamýn satýþ yapmasý MANÝDARDIR.
KÝ BU SÖYLEMÝ HÝSSE YAPICISI ÇOK SIK KULLANMIÞ DÝLLENDÝRMÝÞTÝR.
Arkadaþlar yönetim hakk olan bir satýþ
satýþ borsada iþem gören lotlar üzerinden deyil
kime yapýldýgý çok önemli
birde tabiki fiyatý
satýcýný istegi kadar alýcýnýn istegi önemli
günaydýn evet keko'nun dediði doðrudur zamanýnda buna yakýn lot bende vardý. ama þimdi kalmadý.
enteresan olan haber 27 þubatta gelmiþ
ondan önceki günlere baktým
yüklü iþlem olan gün yok.
bence yatýrýmcýyý korkutup panik yaptýrma satýþý
korkmayýn arkadaþlar
yýlmayýn arkadaþlar. direnin
ayak oyunu derler bunlara
peki babasý elindeki %8 paydan neden satmamýþ da yavrusu satmýþ
aylar ve yýllar öncede yazmýþtým bu þirketin en büyük sorunu
sahipleri ve onlara duyulmayan güven
þahsi fikrim beni baðlar
Limak Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Nihat Özdemir, Kanal Ýstanbul projesi ile ilgili, Bu yýlýn Haziran ayýna kadar ihalenin yapýlacaðýný ve bu sene iþe baþlanacaðýný tahmin ediyorum dedi.
kimin yanýndaydý bu kanal DURDOnun mu
https://www.borsagundem.com/haber/ka...iklama/1391432
Yer Ýmleri