ne demek istediðimi anladýnýz arkadaþlar...ben hepimize baþarýlar diliyorum..bu güne kadar söylediklerimin arkasýndayým...bu ayrýlýk þu anda geçicidir..
ne demek istediðimi anladýnýz arkadaþlar...ben hepimize baþarýlar diliyorum..bu güne kadar söylediklerimin arkasýndayým...bu ayrýlýk þu anda geçicidir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
7,52 de satmadým...tekrardan 7,38 i gördü gene satmadým...sonra tekrardan 6 ,00 dan 7,10 u gördü yine satmadým...ama son zamanlarda moralimi çok bozdu...sürekli güç kaybý yaþayýnca moral bozukluðundan sattým...ama hisseyi yakýndan takip etmeye devam ediyorum...kendimi hazýr hissettiðimde tekrardan almak istiyorum..ama bir süre ayrýlýlýk ikimize de iyi gelecek..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bugün mü sattýnýz
Sezar 40 tane bicak darbesi yemistir ama brutus ku cok koymuþtur cunku evladi gibi severmiþ...Þimdi aklima þu geldi en sevdigim gonlumun sultani dedigin hisseyi sattin sendemi Keko....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Keko da bize katýldý. Kalanlar selam olsun.
Yer Ýmleri