Evet çýrak kardeþ o satanlardan biri de benim. Yýllardýr býktým bu kaðýdýn muhasebecilerinden ve spek denen zerzevattan. Sattýðýma da piþman filan deðilim. Zaman içinde hatta bugün anlarsýnýz sattýðýma neden piþman olmadýðýmý. Bu bilançoya raðmen piþman olmadýðýmý. Seans 18.00 de bitiyor. Neden piþman olmadýðýmý belli olur o zaman.
Cok iyi bilanco. Durdo artik eski Durdo degil. Bunun iyi onunmasi lazim. Ilk ceyrek isler de cok iyi gidiyor. Yaririmci iliskilerini arayip sorabilirsiniz. Bambaska bir faza gectik ulkede ne oldugu hic onemli degil cok yogun bir tempoda calisiyoruz diyorlar. Tam hareket etmeden ustunde oturulacak sirket. Yatirimci arkadaslara hayirli olsun
Sent from my iPhone using hisse.net
yine ayný senaryo
spk neyapar bilemem
seyans sonu
her zaman dedigim gibi
okumak lagzým
bence tek sýkýntý kagat için kredili iþlem sýkýntýsý
bu kadar malý topladýlarsa
gün içi belli olur
þirket büyümeye devam çryreksel bakýldýgýnda
vergi öncesi
22 milyon kar
bu kagat için inannýlmaz bir rakam
Hatýrý sayýlýr holdingler çok daha büyük ölçekli firmalar berabat bilançolar açýklamýþ durdoya güveniyorum bende Allah bildiðinden saptýrmasýn piþman etmesin
Ben hala bilançonun çok abartýldýðýný düþünüyorum bilanço sadece iyi muhteþem bence abartý sonuçta geçen sene 10 bu sene 14.Bunu 3 aylýk belli eder.
eþleþme 5,95 þu an...
Elimde yok. Þimdi baþka kaðýdým var ondada bilanço iyi. Buranýn ekmeðini yedik forumda deðerli kiþiler var. Eþleþme 5.95
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri